Most végre megbuktatják Orbánt?
Figyelt kérdés
Egy demokrata képviselő javaslatot nyujtott be Blinkennek, hogy hozzanak szankciókat Magyarország ellen. Lehet hogy ez az Orbán rendszer végét jelenti?2022. jún. 3. 12:46
1/15 anonim válasza:
Nem. Az utolsó szelet kenyérig kitartunk Viktor mellett.
2/15 anonim válasza:
Ez inkább hangzik úgy mint egy haldokló birodalom utolsó halálhörgése
3/15 anonim válasza:
Nem küldenek LMBTQ érzékenyítő csapatokat Budapestre, amíg nem hagyunk fel a rezsicsökkentéssel?
5/15 anonim válasza:
Valószínűleg csak brutális szankciókkal, kiéheztetéses alapon lehet megbuktatni az Orbán rezsimet.
Nyilván ennek az árnyoldala, hogy előbb halunk mi emberek éhen, minthogy Orbánéknak kicsit is vissza kelljen vennie a lopásból. Na de hát ez van.
El lehet innen menni, ha nem tetszik. Én el is mentem, és köszönöm szépen nagyon elégedett vagyok az új életemmel Ny-Európában. Soha többé balkán!
6/15 anonim válasza:
Ennél csak az a szomorúbb, hogy például a nyíltan magyarellenes Momentum ezt támogatni fogja.
Eddig a szememben az USA volt a legnagyobb szégyen demokrácia szempontból. Főleg ahogy terjeszti. Az EU nem bírta ezt tétlenül nézni, így fölélicitál antidemokráciában az USA-nak.
Aki nem ért vele egyet, annak kuss van.
7/15 anonim válasza:
Szegény Viktor, 12 éve minden másnap megbukik, börtönbe megy, vagy éppen kivégzik. Nem tudom, hogy bírja.
8/15 anonim válasza:
Orosz barátaink dobnak majd le kenyeret, moslékot és búzavodkát. A magyar nép élni fog!
9/15 anonim válasza:
Derék, bátor, keresztény népünk azért adott ismét felhatalmazást a választás napján Viktortának...
10/15 anonim válasza:
Nem küldenek pénzt a "független objektív" médiának. Így kínozva hogy mindenki a vadhajtásokat olvassa. Túléljük valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!