Akik a "Mi Hazánk"-ra szavaztak, nem tűnik fel nekik, hogy teljesen hasznos szavazatot adtak le a Fidesz javára?
A Mi Hazánkos szavazók a Fidesz-KDNP hasznos "idiótái". Azoknak a szavazóknak a gyűjtő pártja, akik egyrészt a Jobbiktól (így a valódi ellenzék részétől) vonják el a szavazatokat, illetve akik eleve is a Fidesz kottájából olvasnak, csak szélsőségesebbek a rasszizmus terén esetleg.
De nem tűnik fel nekik, hogy azt a pártot a Fidesz hozta létre és pénzeli a mai napig? A programjuk meg mi? Vállalhatatlan vicc, amit az EU teljesen elfogadhatatlannak tartana, halálbüntetés, romáknak szibériai bérrabság, száműzetés, stb.
Teljesen haszontalan párt, sosem lesz 10%-nál komolyabb párt, mégis ez sok szavazat és mégis van aki azt hiszi, egy hasznos szavazatot adott le és nem a Fideszre szavazott, holott pont a Fideszre szavazott. Ez senkinek nem tűnt fel?
"De nem tűnik fel nekik, hogy azt a pártot a Fidesz hozta létre és pénzeli a mai napig?"
És erre van végre valami bizonyíték is, vagy csak a 4 éve tartó alaptalan vádaskodást akarod folytatni?
"Programjuk meg mi? Vállalhatatlan vicc, amit az EU teljesen elfogadhatatlannak tartana, halálbüntetés, romáknak szibériai bérrabság, száműzetés, stb."
Én vállalhatónak tartom, és támogatom. Miért érdekelne az EU véleménye?
Összességében, nem, nem a Fideszre szavaztam.
Egy komolyan vehető, rendszerkritikus, nemzeti érzelmű, konstruktív ellenzékre szavaztam. Amit pedig Mi Hazánknak hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!