Orbán Viktor már teljesen vállalhatatlan az Uniónak? Magyarország kezdi kiírni magát a civilizált világból?
Már egy nyíltan háborús uszító miatt is nekimegyünk a szövetségeseinknek, mint Kirill pátriárka, aki egy kgb-s gyilkos volt, alkohol és dohány kereskedelemből szerezte a több milliárd eurós vagyonát.
Mindezt a vallásszabadság nevében, ami ugye csak külföldi bűnözők esetében fontos.
A magyar Iványi Gábor egyházát pedig, aki valóban segíti a hajléktalanokat, valós egyházi munkát végez, minden törvényes-törvénytelen módon üldözi?
"Fura, ha az ma előny, hogy már nem találni normális szakmunkást, orvost, éttermi dolgozót, de szinte minden szektorban ez van, ha neked ez a jó irány, akkor hajrá,"
Nincs ebben semmi fura, nem válogatnak legfeljebb elvtelenül a munkáltatók, hanem jól megnézik, kit vesznek fel, nyilván azt, aki tud. Az én szakmámban sem nagyon található épkézláb ember (adószakértő vagyok), de 15 évvel ezelőtt, 36 évesen már a korom miatt nem kellettem sehova, röhej. Felvették a hülyénél hülyébb micikéket. Most, 51 évesen 4 munkahely közül választhatom ki, hogy hova menjek, és megfizetnek. Akkor azért valami csak pozitívan alakult.
Butasag a kobon, hogy 36 evesen nem vettek fel a korod miatt
valoszinuleg akkor meg naladnal jobb szakembert talaltak. Ma magyarorszagon mar csak az maradt, aki nem jo semmire
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!