Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokkal többen mondják magukat...

Sokkal többen mondják magukat LMBTQ-nak, mint amennyien valóban azok. Ez a propagandának köszönhető?

Figyelt kérdés

[link]

A kutatás lényege, hogy divatból, jóemberkedésből a heterók közül is sokkal többen mondják melegnek magukat, mint ahányan ténylegesen ilyen életvitelt folytatnak.

Különösen a nők és a bölcsészek (:D) körében nőtt meg a magukat melegnek vallók aránya.

A gender- és faji tudományok hallgatói közt egyenesen 52%-os az arány.

2022. jún. 1. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez egyértelműen a meleglobbi hatása
Nem, ez puszta véletlen
Nem, LMBTQ mint tudjuk nem létezik, ezt csak Orbán találta ki
23 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%
Orbán Viktor mondjon le!
2022. jún. 1. 21:54
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
Édesem mi nem megy a szövegértelmezésben? LMBTQ-ba tartozik az is, aki csak egyszer kipróbálná nem ellenkező neművel. És az is, aki egész életében "életvitel szerűen" csak homoszexuális kapcsolatban élt. Ne legyünk már ennyire sötétek, hogy ennyit nem lehet megérteni.
2022. jún. 1. 22:02
 3/21 anonim ***** válasza:
58%
Aki felhajtást akar maga körül, az szeret ilyenekhez csatlakozni. A normális melegek meg békében élik az életüket.
2022. jún. 1. 22:03
 4/21 anonim ***** válasza:
45%
Anélkül, hogy minősíteném a témát: mi ez a rakás trágya amit belinkeltél? Hivatkozás nélkül beböfög számokat majd következtet belőle... Ez már középiskolában sem megengedhető!
2022. jún. 1. 22:04
 5/21 anonim ***** válasza:
87%

Ez hülyeség.

Egyrészt kevered a homoszexualitást az LMBTQ-val, másrészt nincs összefüggés az LMBTQ és a heteró párkapcsolat, vagy heteró életmód között. Mert kire mondod, hogy heteró párkapcsolatban él? Arra a nőre, aki férfivel él együtt, vagy fordítva. De ettől ők még lehetnek például biszexuálisok, akár mindketten egy kapcsolatban, ami pedig része az LMBTQ-nak. Így hiába élnek heteró párkapcsolatban, valójában mindkét fél vonzódik a saját és az ellenkező neméhez is, csupán a sors úgy hozta, hogy egymásban találták meg az igazit.

De ugyan ezt el lehet mondani akár a pánszexuálisokról, akár a transzokról is. Kívülről soha nem fogod megmondani egy férfi-nő kapcsolatról, hogy ők heterók-e vagy sem. Ha nem annak vallják magukat, akkor nem azok, pl. egyre több olyan férfi-nő kapcsolat van, ahol szívesen bevesznek a szexbe egy harmadik felet, amihez az egyik félnek értelemszerűen biszexnek kell lennie.

Nem olyan bonyolult ez, csak hajlandóság kellene a másság megértésére. Nem tudom hogy miért egyszerűbb elfogadni, hogy valaki vak, és aki vak, az nem lát, mint azt, hogy van, aki a saját neméhez vonzódik. Utóbbi éppen hogy kevésbé gyakorol hatást az emberek mindennapjaira, mégis őket nem sikerül elfogadni...

2022. jún. 1. 22:04
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Az megvan, hogy az aszexuálisokat is ebbe a körbe sorolják?
2022. jún. 1. 22:06
 7/21 anonim ***** válasza:
15%
1hülye100-at csinál.!
2022. jún. 1. 22:11
 8/21 anonim ***** válasza:
40%
Meg se nyitom, linkelj valami normális forrást.
2022. jún. 1. 22:12
 9/21 A kérdező kommentje:

8:

[link]

2022. jún. 1. 22:26
 10/21 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom, én már serdülőkoromban is észrevettem, hogy egy kisportolt, szexi férfitest is izgat, nemcsak egy szexi női test, meg a yaoit is szeretem. De mondjuk ettől függetlenül én is utálom azt, hogy a filmek tele vannak homókkal, utálom a Pride-ot, nem szeretem a melegek kicsapongó, felelőtlen szexuális életét, és nem vagyok hajlandó magam az LMBTQ-sokkal egy táborba sorolni. Semmi joguk, hogy megmondják, közéjük tartozom, mikor egy csomó magamutogató, gusztustalan alak is van köztük, a transzokat pedig egyenesen mentálisan betegnek tartom. Az az én magánügyem, hogy esetleg néha elolvasok egy yaoit vagy ne adj isten, ha nagyon-nagyon bejönne egy srác, lehet, hogy kipróbálnám vele, de én ettől nem akarok semmiféle mozgalomhoz csatlakozni.
2022. jún. 1. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!