Az az ember,aki saját állítása szerint, okosabb a világ leggazdagabb emberénél,azért van ekkora vagyona,miért nem tud összefüggően beszélni?
2022. jún. 1. 18:39
1/10 A kérdező kommentje:
Még mielőtt a sok agyaggalamb fideszes védi valamivel,ezeket ő mondja egy videóban.
2022. jún. 1. 18:39
2/10 anonim válasza:
Nem tudom nekem van tíz pesti kollegám minden második szavuk az izé, nekem az sem tetszik.
3/10 anonim válasza:
Egyelőre nincs ilyen törvény hogy csak az lehet gazdag aki jól beszél, de lehet népszavazást kezdeményezni ez ügyben.
4/10 anonim válasza:
Frusztrált,írígy,önbizalomhiányos,sikertelen,kielégületlen.
4!
Ezek közül melyik vagy,vagy te vagy,Feri?
5/10 anonim válasza:
Az izé a modern őzés. :-) tény, hogy elég zavaró. Gazdag meg lehet bárki, nem kell hozzá diploma. Bizonyítékot is hoztál magaddal a cikkben.
7/10 anonim válasza:
Itt nem az a fő probléma, hogy nem tud szép beszédet mondani, mert sokan nem tudnak. Ezzel az a probléma, hogy lerí róla, hogy átlag alatti intelligenciájú, primitív ember. Ennél már alsó osztályos gyerekek is értelmesebben el tudják mondani a gondolataikat a maguk szintjén. Nagyon gáz, hogy ilyen ember nálunk milliárdos tud lenni, akik meg tanulnak éveken át (pl tanárok) azok alamizsnát kapnak.
8/10 anonim válasza:
A Tót Ottó megmondta, a Tót Ottó monta a Tót... Monta megfele... Monta!
9/10 anonim válasza:
Szerintem simán felülmúlja egy átlagos ellenzéki képviselő szintjét.
10/10 anonim válasza:
nem ok nélkül ő a stróman, nem nő Orbán fejére mint Simi. aki lehet hogy gazember, te értelmes. Lölö meg egyszerű mint a faék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!