Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is jobb, hogy...

Szerintetek is jobb, hogy végre női elnökünk van?

Figyelt kérdés
Tudom hogy Orbán bábja meg stb, de végre legalább nem a 60-70 éves bajszos őskövületeket kell nézni, hanem egy negyvenes csinos asszonyt.

2022. jún. 1. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
És még kvótát se kellett hozni érte. Kár, hogy a balliberálisok ezt nem érik fel ésszel.
2022. jún. 1. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

1

Tényleg nincs értelme a kvótának, ha mindent a főni dönt el...

2022. jún. 1. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
És milyen kiváló rendszer az, ahol egy hithű párttag kilép az adott pártból azért, hogy az ország köztársasági elnöke lehessen. Teljesen hihető, hogy ezzel az országot akarja majd szolgálni és nem azt a pártot, ahonnan "kilépett". Ez véletlenül sem egy báb szerepe, nem. Ki hallott már olyat, hogy a nép válasszon köztársasági elnököt?!
2022. jún. 1. 17:06
 4/9 Kései Sirató ***** válasza:
34%
Szerintem jobb, mint Áder.
2022. jún. 1. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Semmivel nem lett másabb
2022. jún. 1. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
3. Árpi bácsiról is ez volt a véleményed?
2022. jún. 1. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
#6: Jaj, ne már, olyan vagy! A liberálisoknak lehet azt, amit a konzervatívoknak nem. Tudhatnád már.
2022. jún. 1. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Nekem qrvára mindegy milyen a csomagolás, mitől jobb az, hogy egy bajszos szar helyett egy bajsztalan szar írja alá Orbán összes mocskát??
2022. jún. 1. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Nincs jelentősége, - formális...
2022. jún. 1. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!