Szerintetek miért fontos a mennyiségi népesség növelés?
Na ez nagyon jó, elgondolkodtató kérdés.
Én éppen az a lelki nyomorék vagyok akit annyira megviselt a nélkülözés, hogy nem is tudtam kitörni belőle, mivel a lelkiismeretem sem engedte, hogy sutba vágjam a múltat. Embere válogattja, de én úgy vagyok vele, hogy ezek után nem "döglök" meg. Örülök hogy lyuk van a számon, meg nem kell attól tartani hogy ránkdől a ház. Így hát az a fajta szerencsétlén lett belőlem aki nem érdemel irgalmat. Meg van mindkét kezem, lábam, eljárok dolgozni, ugyan mi itt a probléma? Egy szociális bérlakást tudnék fizetni simán. De 20-30 év hitel? Köszönöm nem kérek belőle. Magánszemélytől meg béreljen az akinek két anyja van.
18, apád fsza akarja ezt titkon.
Egyszerűen csak az állam nem tesz különbséget állampolgár és állampolgár között. Az ország lakossága nem úgy van meghatározva, hogy "8.8 millió magyar, meg 800eze ricgány" hanem egyben a szám és kész.
Értem én, moralizálni akarsz, de tök fölösleges ha egyszer a rendszernek nincsenek érzései vagy érzülete, egyszerűen számok és szabályok alapján működik.
Márpedig ennek az államnak Magyarország a neve mindaddig, amíg ezt a mindnekori kormány meg nem változtatja, vagy önszántából vagy erőszakkal bele nem olvad egy másik országba. Ez tény, hiába vergődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!