Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Orbán megfektette az EU-t"....

"Orbán megfektette az EU-t". Így értékelik nyugation a sikerünk?

Figyelt kérdés

Érdekes hogy nyugaton az, ha mi felmentést akarunk az eszetlen saját hazánk tönkretevő olajembergó alól, akkor azt úgy értékelik ill adják le a médiában, hogy na kierőszakoltuk!? Arra nem gondolnak, hogy ▶nekik is rossz lesz?◀

Ez a tendencia nyugaton vagy elszigetelt jelenség?

[link]

2022. máj. 31. 10:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Nyilván kettős a dolog , az embargó kellene hátha segít a háború befejezésében ami mindenki érdeke, ugyanakkor az országoknak is működni kellene.
2022. máj. 31. 10:43
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
Éljen doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr édesapánk
2022. máj. 31. 10:43
 3/17 A kérdező kommentje:

Az embargó már hogyan segítene a háború befejezésében? Ilyen ökörséget! Az oroszok SAJÁT GYÁRTÁSÚ fegyverekkel harcolnak, nem az olajból veszik máshonnan.

Az segítene a háború befejezésében, ha a NATO nem támogatná fegyverrel az Ukránokat. Akkor az oroszoknak nem kellene szétlőni az országot és így nem kellene költeni nekünk újjáépíteni azt a halom kupcot

2022. máj. 31. 10:47
 4/17 anonim ***** válasza:
44%
Nem vagy azon az erkölcsi és morális szinten, hogy megétrsd miért baj az, hogy egy ország megtámad egy másikat, és megöli az állampolgárokat, és elveszi a területeit, és mihez fog ez vezetni hosszú távon, más országokban.
2022. máj. 31. 10:53
 5/17 anonim ***** válasza:
48%

Megint a józan ész győzött, DE csak Orbán Viktor miatt....

A többiek egyék meg, amit főztek, szerintem nem lesz finom!!

2022. máj. 31. 10:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy nem csak mi akarunk felmentést, csak a többiek gyáván, sunyin hallgatnak, megvárják, amíg mi kikaparjuk nekik is a gesztenyét, hogy aztán ránk mutogathassanak, hogy mi akadályozzuk az embargót. Nem tudom miért lenne az jó az ukránoknak, ha a mi gazdaságunk is tönkre menne, mint az övéké.
2022. máj. 31. 11:07
 7/17 A kérdező kommentje:
4 Nem fogod fel, hogy ezt a háborút az ukránok kezdték? és amerika provokálta ki? Ki ölt le egy halom civilt folyamatosan kelet-ukrajnában?
2022. máj. 31. 11:12
 8/17 A kérdező kommentje:
6 pont ez a baj! Sunyin megbújnak Orbán mögött, ahelyett hogy kiállnának vele
2022. máj. 31. 11:13
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy ennyi hülye embert én még nem lattam, én nem csodálom hogy itt tartunk, ahol.

Nagyon nem akar leesni a sok ukrán/EU szopónak, hogy ez a sok szar csak Európának árt.

2022. máj. 31. 11:17
 10/17 anonim ***** válasza:
14%
#7 Attól függetlenül, hogy ki provokált kit, továbbra is az oroszok támadtak.
2022. máj. 31. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!