Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted jó ötlet a boltok...

Szerinted jó ötlet a boltok megadóztatása?

Figyelt kérdés

Akkora teher lesz nekik az új adó hogy csak na.

De nem inkább még nagyon extraprofit adó kéne?

2022. máj. 30. 23:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a szingliket kéne megadóztatni, azok nem hasznosak a társadalomra.
2022. máj. 30. 23:39
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg a hülyéket kéne, de azt sajnos túl sokan elleneznék.
2022. máj. 30. 23:44
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Mert ez sem arra megy, hogy a magyar embereket megvédjék, hanem arra, hogy a Lidl, Tesco és a többi nem magyar céget szívassák, hogy helyette a hulladék Coop és CBA üzletekben vásároljanak az emberek, amik a legdrágábbak és a választék is silány. Teljesen ki akarnak iktatni mindent, ami nyugati, legalábbis próbálkoznak vele...
2022. máj. 30. 23:44
 4/21 A kérdező kommentje:

Itt a lényeg.

2022. máj. 30. 23:49
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
A boltot nem érdekli, majd áthárítja a vásárlóra. Szóval kvázi téged adóztatnak, csak ezt így könnyebb beadni, hogy a csúnya gonosz multik adóznak.
2022. máj. 30. 23:53
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Én szívesen vásárolnék magyar boltokban, ha ott is lenne megfelelő áruválaszték, normális árak lennének. De nem így van. Most vettem macskaalmot a Coopban, mert lusta voltam máshová elmenni. Majdnem 800 forint egy 5 kilós, a Tescoban ugyanez 10 kilósban nincs ezer forint... Ennyit erről.
2022. máj. 30. 23:57
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

"A boltot nem érdekli, majd áthárítja a vásárlóra"

Nem nagyon éri meg neki, mivel profit után kell adóznia. Vagyis ha árat emel, arányaiban is többet kell fizetnie.

2022. máj. 31. 00:04
 8/21 anonim ***** válasza:
16%
Igen.
2022. máj. 31. 00:16
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
Csak a külföldi multikat fogja megadóztatni. Elárulom, ennek az a célja, hogy a NER emberei bevásárolják magukat ezekbe a szektorokba, és az emberek még tapsolni is fognak hozzá. Érdekes, hogy ezek mind olyan szektorok, ahol Orbán már régóta emlegeti, hogy magyar tulajdonba kellene kerülniük.
2022. máj. 31. 00:17
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy hiába erőlteti a kormány a magyar üzletláncokat, a fő probléma velük az, hogy nem is próbálják felvenni a versenyt a multikkal. Egyszerűen minél olcsóbban beszerezhető termékeket igyekeznek eladni minél drágábban olyan embereknek, akik nem tudnak vagy nem éri meg nekik máshol vásárolni a nagy távolság miatt (ezért van a CBA és Coop üzleteinek nagy része falvakban, a városi boltjaikba is főleg a közvetlen közelben élő idős emberek járnak, akinek nincs autója és nem akarnak messzebbről cipekedni).
2022. máj. 31. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!