Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legtöbb EU ország intézkedés...

A legtöbb EU ország intézkedéseket hoz az oroszfüggőségről és mindent megtesz, hogy leváljon róluk, Magyarország erre miért nem képes?

Figyelt kérdés
Nálunk hatalmas tradíciója van annak, hogy évtizedekkel lemaradunk mindenben a többi országtól, kritikán aluli, gyenge gazdasággal, borzalmasan magas árakkal és alacsony nettó medián átlagkeresettel.
2022. máj. 30. 22:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Nem voltunk korábban lemaradva annyira, de mostmár egyre inkább.

Az 5,6 milliós Bulgária lassan mindenben odaver minket.

Fele akkora népességgel, szegény országgal több diplomásuk van mint nekünk.

Jó, mondjuk az egy főre eső túlárazott stadionok számában jók vagyunk....,de még ez sem érdekel.

De 27 országból, 450 millió emberből mi vagyunk azok, akik képtelenek másokkal együtt működni.....kivéve ha orosz vagy kínai

2022. máj. 30. 23:34
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Azért, mert ha esetleg az oroszokkal elkezdünk "szórakozni" embargókkal és hasonló EU-s agyament dolgokkal, nincs kizárva, hogy ezzel magunkra haragítanánk Putyint és az oroszokat. Ha eddig tőlük vettük és bevált, akkor miért kellene nekünk pont itt és most egy háborús helyzet kellős közepén bevágni a durcit Oroszország ellen? Nekünk semmit nem ártottak az oroszok, nem támadták meg a hazánkat, ezért is mondta Viktor, hogy nekünk ebből ki kell maradnunk. Semmi szükségünk arra, hogy magunkra haragítsuk Putyint, hogy majd Orbán és Magyarország legyen a következő háborús célpont, amit meg kell támadni, le kell rohanni. Gondolkozzatok már el libbantak!
2022. máj. 30. 23:53
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
#12: Most döntsétek már el, hogy világraszóló szerelem van köztünk, és az oroszok között, vagy pedig félnünk kell tőlük, hogy megtámadnak. A másik narratívátok meg az volt, hogy a "dejófej" Putyin sosem támadna meg Nato tagállamot. Ezek szerint minket igen, ha "szórakozunk velük". Komolyan mondom a fideszesek álláspontja szeszélyesebb, mint a legdurvább időjárás.
2022. máj. 31. 00:00
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
12-es vagyok: Jobb félni, mint megijedni. Láthatjuk, hogy ezek az oroszok mindenre képesek, gondolom a félsz is megvan a kormányban, hogy nem tesznek lépéseket ezügyben. A józan ész vezérli őket, meg akarják őrizni a békét Magyarországon. Ebben egyet kell értsek velük. Én is sajnálom az ukránokat, meg ami ott történik, de nem vehetünk mindent a vállunkra, meg nem ugorhatunk bele mindenbe fejetlenül, ész nélkül, csak mert Brüsszel úgy akarja, vagy a baloldali pártok.
2022. máj. 31. 00:05
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

13-as, a fideszeseknél nem létezik olyan, hogy álláspont. Ők az orbáni narratívát szajkózzák csak vissza, még ha az az ellentettje is a fél évvel ezelőttinek. Lásd 12-est, aki már tényleg nem tud nyakatekertebb baromságot kitalálni, csak hogy alátámasztva lássa az orbáni narratívát.

Az ilyen futóbolondok 3-4 éve még szovjet emlékműveket akartak döntögetni, most meg előttük tüncikéznek a baráti Oroszországért.

Tényleg nincs az ilyenekre jobb szó, mint futóbolond. A fideszt ezek az emberek tartják hatalomban.

2022. máj. 31. 00:21
 16/21 anonim ***** válasza:
62%
ÁLLJ! 12-es vagyok! Soha nem mondtam azt egy szóval sem, hogy Fidesz párti vagyok. Azt írtam, hogy ezeket az intézkedéseiket helyesnek tartom, hogy a béke pártján van Viktor. Attól, hogy valaki elítéli a libsiket meg a brüsszeli agyméneseket, az csak is Fideszes lehet? Nem... Látom, hogy mit művel a Fidesz, hogy hogyan lopják szét az országot, meg szándékosan szegénységben tartják a magyar emberek nagy részét, tisztában vagyok a párt árnyoldalaival is, nem vagyok Viktor imádó. De ti, baloldaliak sírnátok a legjobban, ha titeket vagy a gyermekeiteket kötelezően küldenék harcolni a frontra, vagy esetleg egy gyors igennel reagálnánk egy EU által beterjesztett javaslatra, ti sírnátok a legjobban, ha például el lenne törölve a rezsicsökkentés.. Szar a helyzetünk, csak van aki képes gondolkodni is, nem csak parizeres fotókat posztolni meg piros lapokat felmutatni a parlamentben, mint egy bohóc, meg nem letenni a parlamenti esküt meg lyukas zokniban fetrengeni az MTVA székházában. Ezek vagytok ti balosok. Érdemi program nélkül... Véleményt is mondott róluk az ország most is, hogy erre nincs szükség. Ennyi!
2022. máj. 31. 00:41
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Tehát, azok után, hogy itt voltak 40 évig, mindenki rühellte őket és amikor végre megszabadultunk tőlük és elkezdtünk a nyugathoz tartozni, ahová 40 évig vágytunk, most inkább tőlük félve menjünk vissza ugyanoda, ahonnan elvágytunk egy generáción át. Ez az igazi magyar gondolkodás itt kérem!
2022. máj. 31. 07:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szankcióknak köszönhetően télen több lesz a gázszámla, mint a fizetésed.
2022. máj. 31. 07:58
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Hát... ahhoz képest az oroszoktól drágábban vettük az gázt, mint a világpiaci ár, csak nagyon titkolták a tényt a fideszisták!
2022. máj. 31. 09:19
 20/21 anonim ***** válasza:
66%

De az sem világos, hogy miért kéne minden adófizetőnek fizetnie azért, mert sokan nem hajlandók közösségi közlekedni vagy biciklizni... A nélkülözhető kényelemnek fizessék meg mindenkor a valós árát!

Szerintem nem kellene hatósági ár, ami a gazdasági vagy szociális (pl. mozgássérült) szempontból meg nagyon indokolt, ott lehetne célzott költségtérítés, amit nagyon is ellenőriznek (konkrét autó, kilóméter + üzemanyagkártya, stb.), hogy a jogosultak használhassák csak fel, ne legyen nyerészkedés. És akkor balhé se lenne, hogy az EU polgárok diszkriminálva vannak, ami jogi szempontból valós kifogás, másfelől felháborító - de csak az fideszista "megoldás" miatt.

Na meg eleve nem az autóvásárlást kéne támogatni, hanem a közösségi közlekedésfejlesztést, de azt inkább szivatják.

A rezsicsökkentés jelenlegi formája is úgy szar, ahogy van: nem a százalékosan kéne támogatni mindenkinek akár a luxusvilla fogyasztását is, hanem egy minimál támogatást kéne adni: az azon felüli fogyasztás meg teljesáras, a még nagyobb fogyasztás meg feláras.

Egyből kevesebb lenne a fogyasztás, és rezsicsökkentés is igazságosabb lenne.

2022. máj. 31. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!