Isti22 kérdése:
Az elmúlt tíz év során mennyi ideig voltál munkanélküli?
Figyelt kérdés
2012-ben felmerült, mennyire volt jogos az aggodalom? https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__30..
Lehetőleg azok szavazzanak, akik már 2012-ben is dolgoztak. Én szerencsére 2005 óta nem voltam munkanélküli, de akkor is még pályakezdő korszakomat éltem.
2022. máj. 29. 09:29
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem voltam munkanélküli
Egyszer maradtam munka nélkül, de 3 hónapon belül elhelyezkedtem
Többször maradtam munka nélkül, de mindig sikerült 3 hónapon belül elhelyezkednem
Volt, hogy nem sikerült 3 hónapon belül elhelyezkednem
24 szavazat
1/8 anonim válasza:
Még a devizaválságot követő céges leépítési hullámba kerültem bele én is és utána csak határozott idejű munkám volt pár évig. Ebben volt még 8 és 9 éve, hogy két szerződéses időszak között voltam 1-1- hónapot munkanélküli.
2/8 anonim válasza:
Én egyszer regisztráltam a munkaügyi központba. Mondjuk és mondtam fel a munkahelyemen és másfél évig nem is dolgoztam.
3/8 anonim válasza:
Most is az vagyok. Várom a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetését és hogy 9 hónapig kapjam az álláskeresési járadékot, meg hogy a családi pótlékot emeljék fel a háromszorosára. 😂
4/8 anonim válasza:
Egy percig se voltam munkanélküli.
5/8 anonim válasza:
Nem tudok munkanélküli lenni. Amint eljövök egy cégtől vagy csak elekezdek köpködni rá azonnal felhív vagy három másiknak a HR-ese.
6/8 anonim válasza:
Ezek a fejvadászok még azt is figyelik, ha a fészbúkon valami olyan bejegyzést teszek ami a jelen munkahelyemre negatív, már hívnak is ajánlatukkal, mondván, hogy náluk ez is másképp van, gondoljam meg.
7/8 anonim válasza:
Jelenleg is az vagyok, épp a külföldre menetelt fontolgatom. Pedig voltam raktáros, logisztikus, műszaki dolgokkal is foglalkoztam, minden munkáltató megvolt velem elégedve, a régi cég megszűnt, ahol dolgoztam, ezért jutottam ide. Ja. Hogy egyikről sincs sajnos papírom… csak ez számít ugye. És hogy mindenhol robot munkás lennék 3-4 műszakban nettó 200 ezerért, köszönöm nem. 8 éve többet kerestem. Elég volt ebből. Inkább elmegyek Németországba cső szerelő üzembe vagy akárhová, nem büdös nekem a munka, de piti apró pénzért nem fogok 35 éves koromra lerokkanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!