Melyik a legfelháborítóbb mondat nektek az öszödi beszédből?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 01:39
11/20 anonim válasza:
Egyik sem mert már idejétmúlt.orbán minden évben megismételhetné és ha így tenne akkor nem hazudna.
13/20 anonim válasza:
Engem az háborít fel, hogy amikor a fidesz nyert, akkor itt kaffogott mindenki, hogy megy külföldre, miközben gyurcsány üldözött el kb 1 millió embert. Az öszödi beszédet normális országban akasztással honorálnák, itt? Újra szavaznak rá. Ritka mazochista birka egy nép a magyar.
jaa, és még mindig itt kaffognak, még mindig nem sikerült becsomagolni és elhúzni
jaj tudom, az összes politikus hazudik. erre is van megoldás: nem kell szavazni. Én sem teszem már 20 éve.
14/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy abban volt-e vagy máskor mondta, de elhangzott Gyurcsány szájából: "Akinek nem tetszik, el lehet menni!" Ez volt az egyetlen értelmes mondat, ami eljutott az agyamig. Azóta Angliában élek. Hiába nem kolbászból van a kerítés, Mo-nál akkor is jobb.
15/20 anonim válasza:
"Hazudtunk reggel, éjjel meg este!"
18/20 anonim válasza:
#6 Ja, elmondta egy privát pártgyűlésen. Lehet, hogy Orbánék is ilyen beszédeket tartanak csütörtökönként, csak ők nem buknak le.
19/20 anonim válasza:
Utolsónak: a Fidesz ennyiben is különbözik az ellenzéktől, hogy az ő “őszödi beszédeik” nem fognak soha kikerülni a netre. A Fidesz maffia hálózat ügyel minden részletre, keveset hibáznak, mindent jól megszervez Orbán, egy okos ember. Nem hiába nem akad legyőzője 12 éve. Nem szeretem Viktort, sőt rühellem, de be kell látni, hogy ott minden okosan ki van találva, jól megvan szervezve, hogy minden bűn, hazugság titokban maradjon. És oké, hogy minden média az övéké, meg korlátlan pénzt tudnak nyomni a propagandára, de az csak egy dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!