Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A reddit miért ennyire szélsőb...

A reddit miért ennyire szélsőbalos fertő? Milyen korosztály alkotja?

Figyelt kérdés
Néha felmegyek párszor, de sokszor bányásznom kell az értelmes vitákért.
2022. máj. 29. 00:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
38%
Itt is sok liberálisnak hazudott kretén van .a - pontokkal.Nehezen viselik hogy jelentéktelen kisebbség és soha nem lesz többsége...tudom hogy fáj,de attól ez még nem fog változni. Inkább neomaxistak...mint liberálisok. Sokszor még a fogalommal sincsenek tisztában...
2022. máj. 29. 01:06
 12/27 anonim ***** válasza:
48%
A belpesti az egy olyan lény amely valamikor ember volt,aztán valahogy puhány LMBTQP támogató, szójatejet ivó és vegán szemetet zabáló akármi lesz és lenéz mindenkit aki nem élet és irodalom olvasó művészfilmes genderszakos libsi.
2022. máj. 29. 01:06
 13/27 A kérdező kommentje:
12: a freeszfe-t kihagytad :D
2022. máj. 29. 01:09
 14/27 anonim ***** válasza:
46%

GYK a redditről:

[link]

2022. máj. 29. 01:10
 15/27 anonim ***** válasza:
4%
És ettől Putyin?:D
2022. máj. 29. 01:13
 16/27 anonim ***** válasza:
46%
szerencsére kevesen vannak a való életben mint brummogás a medvesajtban, had tobzódjanak csak ott:D
2022. máj. 29. 01:57
 17/27 anonim ***** válasza:
66%

A Reddit mitől magyar politika rovat? Egyáltalán nem politikai céllal hozták létre, és ha van is politikai subreddit, a célja nem a politizálás, főleg nem a magyar politika, hanem magasan felette áll, mindenféle témát megtalálsz.

Az én kedvenc subreddit oldalam az AITA. Az összes.

2022. máj. 29. 02:01
 18/27 anonim ***** válasza:
66%

2-es

Én sok középkorút ismerek,aki fiatalon bedőlt a jobboldali "keményen dolgozó kisember" néphülyítésnek,aztán baloldali lett..

2022. máj. 29. 04:07
 19/27 anonim ***** válasza:
65%

"szélsőbalos fertő"

Az a vicc, hogy nehezen mondható annak, csak Mo-n olyan szinten eltolódott az Overton-ablak, hogy mindenki szélsőséges, bolsi, komcsi, aki nem örül, hogy a ner mindent bezabál, bedarál, vegzál, legyen szó a médiáról, vagy ahol bevásárolsz (lásd lidl/aldi most, jó tudom te a ner-közeli, nem piaci alapon működő CBA-ban veszel mindent eleve sz*r áron, úgyhogy téged nem érint).

Egyébként én se szeretem a reddited.

2022. máj. 29. 05:55
 20/27 anonim ***** válasza:
19%
Redditet már rég be kellett volna tiltani.
2022. máj. 29. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!