Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az szitokszó, hogy Fidesztálib?

Az szitokszó, hogy Fidesztálib?

Figyelt kérdés

2022. máj. 28. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

Egyébként én se értem. Beismertem dolgoztak 12 éve, hogy egy fasiszta rendszert építsenek ki és amikor lefasiztázod őket, akkor megsértődnek.

Elég szánalmas...

"Ha érvek helyett csak címkék vannak"

Azok vannak, mert a fideszesek nem tudnak érvelni. Mostanra már több 100 fideszessel vitáztam. Egyik se tudott érvelni, de címkézni azt nagyon.

Mnit az 5 évesek.

2022. máj. 28. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

"Egyébként én se értem. Beismertem dolgoztak 12 éve, hogy egy fasiszta rendszert építsenek ki és amikor lefasiztázod őket, akkor megsértődnek."

Amikor a balosoknak elmagyarázod, hogy Dobrev Klára nagypapája Rákosi belügyminisztere Apró Antal volt és még így is csókolgatják a lábát, és megsértődnek ha lekomcsizzák őket.

Meg, hogy Orbán a mókusőrs KISZ elnöke volt, úgyhogy Ő a komcsi és nem az úrnő.

2022. máj. 28. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
#12 Orbán nem azért komcsi ami volt, hanem ami lett, jó reggelt!
2022. máj. 28. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
11%
11. A csőlátású baloldaliak sem tudnak érvelni, csak bólogatnak arra, amit a baloldal mond és hülyézik a másikat. Ennek ellenére sok értelmes Fideszes és baloldali is van, akik értelmes ember módjára tudnak vitatkozni. Ez a gyűlöletkampány az, ami hülyíti a jobb és baloldali embereket. Tényleg a Kutyapárt lesz az egyetlen értelmes választás?
2022. máj. 28. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Te most itt problémázol, hogy érvelés helyett csak címkék vannak, de az előző mondatodban beismered, hogy részedről is érvek helyett csak címkék vannak. :D

Egyébként én is legalább 100 ellenzékivel vitáztam, mégsem kezdtem el címkézni soha. Én mindig a mondanivalót nézem.

2022. máj. 28. 23:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, mindkettő szitkoszó
2022. máj. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!