Egyébként én se értem. Beismertem dolgoztak 12 éve, hogy egy fasiszta rendszert építsenek ki és amikor lefasiztázod őket, akkor megsértődnek.
Elég szánalmas...
"Ha érvek helyett csak címkék vannak"
Azok vannak, mert a fideszesek nem tudnak érvelni. Mostanra már több 100 fideszessel vitáztam. Egyik se tudott érvelni, de címkézni azt nagyon.
Mnit az 5 évesek.
"Egyébként én se értem. Beismertem dolgoztak 12 éve, hogy egy fasiszta rendszert építsenek ki és amikor lefasiztázod őket, akkor megsértődnek."
Amikor a balosoknak elmagyarázod, hogy Dobrev Klára nagypapája Rákosi belügyminisztere Apró Antal volt és még így is csókolgatják a lábát, és megsértődnek ha lekomcsizzák őket.
Meg, hogy Orbán a mókusőrs KISZ elnöke volt, úgyhogy Ő a komcsi és nem az úrnő.
Te most itt problémázol, hogy érvelés helyett csak címkék vannak, de az előző mondatodban beismered, hogy részedről is érvek helyett csak címkék vannak. :D
Egyébként én is legalább 100 ellenzékivel vitáztam, mégsem kezdtem el címkézni soha. Én mindig a mondanivalót nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!