Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg elfog jönni a népharag...

Tényleg elfog jönni a népharag és Jakab Péter és az ellenzék készen áll majd átvenni az ország irányítást ?

Figyelt kérdés
Minden nyilatkozatban, videóban ezt nyilatkozta a veresége után. A saját pártját nem tudja kézben tartani. Mit tenne ez az ember országgal?

2022. máj. 28. 18:45
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
[link] Itt a video
2022. máj. 28. 18:47
 2/18 anonim ***** válasza:
13%
A mi hazánk és a jobbik lehet egy párt lesz.
2022. máj. 28. 18:49
 3/18 A kérdező kommentje:
Arra benevezek. Bár, például ahogy elnéztem a parlamenti közvetítést, Z.Kárpát egész jól elbeszélget az ülésen a mögötte ülő Mi Hazánkosokkal 😂 szerintem sokan megbánták már a Jobbikból, hogy összeálltak Feriékkel
2022. máj. 28. 18:54
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
Inkább Orbán mint jakimaki
2022. máj. 28. 19:11
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
60%-os Fidesznél komoly ez a kérdés?
2022. máj. 28. 19:31
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
Bármi történjék is, Jakab Péter soha nem fog miniszterelnöki esküt tenni a parlamentben, és soha nem lesz része egyetlen magyar kormánynak sem.
2022. máj. 28. 19:47
 7/18 anonim ***** válasza:
63%
Csak a parizert fogja majszolni.
2022. máj. 28. 19:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mentek a levesbe,és már főnek is.Van még nekik lentebb,Geszti aszonta -"Lesz még rosszabb!"
2022. máj. 28. 20:07
 9/18 A kérdező kommentje:
Eleinte nekem szimpatikus volt Jakab, a legelső felszólalásainál a parlamentben, hogy ki merte mondani a frankót. Az első parizeres képnél még elhittem, hogy tényleg csak feltöltötte, hogy mit eszik, ez ugye szokás sok más közszereplőnél is, most mindegy hogy parizer vagy pacal.. De mikor már a sokadik ilyen képet postolta, meg folyton a szegény legényt játszotta, akkor elkezdtem rájönni, hogy ez valóban csak egy szerep, amit Gyurcsány le osztott neki. De a csúcs az a melós, munkagépes esett volt, az kimutatta a valódi énjét. A mostani botrányok, amik körülöttük vannak, nem csoda, hogy a Jobbik egy kis semminő pártocska lett …
2022. máj. 28. 20:20
 10/18 anonim ***** válasza:
42%

Ha Jakab nem lenne méltó ellenfél, akkor a közmédia le sem sz@rná, nem hogy folyton a lejáratásával erőlködjön!

Ami a fidkányoknak nem tetszik, az biztos hogy jóóóó!

2022. máj. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!