Annyira kevés a rendőr hogy pintérelvtárs már a kutasokkal akarja ellenőriztetni a forgalmit? Ezek után mi jön még? A tanárok fognak tüzet oltani?
Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 20:53
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok egy FIDESZ rajongó, de ezzel az intézkedéssel most kifejezetten egyet tudok érteni. Az én autóm magyar rendszámú, a kutasok pedig nem a forgalmi érvényességét ellenőrzik.
2/7 anonim válasza:
Azon még folynak a viták, hogy a tanárok fognak-e tüzet oltani, vagy a tűzoltók tanítani.
3/7 anonim válasza:
Nem ellenőrizni fogják, és általában egyáltalán nem lesz szükség a gépjármű okmányra.
A 186/2022. (V. 26.) Korm. rendelet szerint:
„3. § (1) Az üzemanyagtöltő állomás üzemeltetője vagy annak képviselője az 1. § (1a) és (1b) bekezdésben meghatározott szabály érvényesítése érdekében, amennyiben a gépjármű honossága kétséget kizáróan nem állapítható meg, felhívja a vásárlót a gépjármű honosságának okirattal történő hitelt érdemlő igazolására.
(2) Ha a gépjármű honossága okirattal hitelt érdemlően nem igazolható, az üzemanyag csak nem hatósági áron értékesíthető.”
5/7 anonim válasza:
Ki mennyire ismeri a sztorit nem tudom, de Bödőcs Tibor után szabadon: "Mi lesz a következő, a kenyér???!
6/7 anonim válasza:
Az én autóm magyar rendszámosak....
A külföldiek meg ne ide járjanak tankolni, ennyi!
7/7 anonim válasza:
Ez végre egy normális intézkedés a kormány részéről. Mondjuk azt nem tudom fölfogni, hogy erre hogy nem gondoltak, amikor bevezették az árstoppot. Ennyire lekötötte őket a kampány?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!