Most komolyan külföldi áron tankolhatnak a határontúli magyarok?
Figyelt kérdés
Főleg ha kettős állampolgár valaki, részben magyar állampolgársággal, az eléggé degradáló lett. Legalább az állampolgárság jogán kivételt tehetnének Orbánék, nem?2022. máj. 27. 20:11
13/25 anonim válasza:
1-es, az autó forgalmiját kell bemutatni fizetéskor. Amikor mentem ma, nem értettem miért szaladgál mindenki vissza az autójához. Aztán fizetéskor mondták, hogy menjek érte vagy drágábban fogok tankolni.
14/25 anonim válasza:
Itt már árulják a benzint 600Ft-ért, osztrák meg veszi ennyiért is. Napi 100 literen is keresnek rajta 12000Ft-ot, Osztrák meg kb ennyit nyer a 2 euros ár mellett.
15/25 anonim válasza:
A rendszámot nézik, nem az állampolgárságot, ha egy csak magyar állampolgárnak külföldi rendszámú autója van, mert így akar trükközni valami adóval, akkor is a magasabb áron tankol, így járt.
16/25 anonim válasza:
Orbán király így rendelkezett engedelmeskedjenek szépen a királyuknak a hűséges szavazói.
17/25 anonim válasza:
Még mindig ennyire fáj április 3?:D
18/25 anonim válasza:
Várom az Unió reakcióját. Szerintem nem lehet ilyen megkülönböztetést tenni. Nekünk is járt a szánk, hogy más mosóport meg Milka csokit hoznak ide mint Ausztriába, mert uniósok vagyunk, nem lehet megkülönböztetni.
19/25 anonim válasza:
Nem olvastam végig az egész rendeletet, de van benne egy csomó kivétel.
Ráadásul az eu már veri a tamtamot, hogy nem lehet megkülönböztetni az embereket állampolgárságuk szerint. (Igaz, hogy a kocsikat különböztetik meg...)
20/25 anonim válasza:
Nem minden külföldi rendszámú tankol drágábban, azoknál, ahol szintén hatósági áras a benzin és a magyar autós is olcsóbban kapja, azok nálunk is hatósági áras benzint vehetnek. Olvasd el figyelmesen a Közlönyben megjelent rendeletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!