Miért mondják azt, hogy vidéken minden ingyen van?
Figyelt kérdés
Annyira van minden ingyen, mint bárhol a napenergia. A napenergia mindenhol ingyen van. Ennek ellenére én elég kevés épület tetején látok napkollektort, a város határában pedig inkább egy hajléktalan tanya van, mint napelempark. Pedig a napenergia teljesen ingyenes. Ki kellene használni az erőforrásokat!2022. máj. 27. 11:21
11/25 anonim válasza:
Fogalmam sincs, ki mond ilyet, sosem hallottam még és nem is értek vele egyet. Az sok esetben előfordul, hogy kisebb településeken alacsonyabb árakat talál az ember a üzletekben, de ott is ritkán dobálnak az ember után dolgokat csak úgy. Olyan ismerősöm viszont van, akiknél otthon (Borsod megyei falu) az önkormányzat minden lakosnak ingyen biztosít meleg ebédet, minden hétköznap.
12/25 anonim válasza:
7! Sok mindent meg lehet termelni, gyümölcsöt, zöldséget, tyúkot, tojást, nyulat stb. Viszont azok sem csak úgy maguktól kinövődnek a földből, hanem dolgozni kell velük. Aki ezeket a dolgokat pénzért veszi meg, az ezt a munkát váltja meg, tehát az sincs ingyen.
13/25 anonim válasza:
12
Sőt! A vetőmagot/palántát is venni kell, a naposcsibe is pénzbe kerül, a búgatásért is fizetni kell, a haszonállatok etetése se ingyenes, az állatorvos se, permetszernek is ára van, a munka csak ezután...
14/25 anonim válasza:
Igen, de ennyire részletesen nem akartam belemenni.
15/25 anonim válasza:
Pedig nem árt, mert sok pesti hiszi, hogy a tojást tojó tyúk azonnal születik, etetni se kell, és a róka meg a nyest se öli le, és elkerüli a madárinfluenza miatti intézkedés is.
16/25 anonim válasza:
Nem, a sok pesti azt hiszi, hogy a csirke bőrét nem toll borítja, hanem nejlonzacskó...
17/25 anonim válasza:
16
Valamikor élőcsirkét vittek haza a Garay piacról a háziasszonyok vasárnapi húslevesnek.
Saját maguk vágták el a nyakát és fosztották meg tollától, majd földarabolták. Megnézném, ma mennyi pesti feleség lenne erre képes.
18/25 anonim válasza:
Én húsz évig voltam közmunkás és még építkezni is tudtam. A pesti paraszt meg sír hogy közel ötször ennyiből élelmiszerre nem furja neki. Tiszta szégyen pesti trógernek lenni.
19/25 anonim válasza:
#18 Én meg részt vettem az új miskolci fürdő megtervezésében. Lehet utánam csinálni, csak kell hozzá szaktudás is meg felsőfokú végzettség. Hülye majom.
20/25 anonim válasza:
7! na az a barátod is csak naptárban látott falut! 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!