Tankolt ma valaki? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 11:16
11/19 anonim válasza:
1es és 2es komment ugyanonnan volt...
12/19 anonim válasza:
Mol kúton tankoltam egy órája.Hat pisztolynál egyenként 2-3 autó.Mindenki vitte a forgalmit,egy pénztár ment,8-10 perc alatt végeztem.
Múltkor több szlovák autó volt mint magyar,behajtástól kihajtásig 40 perc.
13/19 anonim válasza:
Én vasárnap tankoltam, akkor flottul ment minden. Egyik kutas járkált az autók között és mondta mindenkinek hogy vigyen forgalmit. Bent az eladó ránézett és érvényesítette a kedvezményt.
14/19 anonim válasza:
2 OMV kútnál is voltam, egyiknél nem kértek semmit sem, de láttam hogy egy kisebb babetta méretű kamera volt odatéve. Viszont itt még volt egy 20 literes max is.
Aztán az ország másik felén szintén OMV, vittem a forgalmit, rápillantott, de csak távolról, és már vonta is le az összeget.
Szóval eddig nem volt nagy és részletes ellenőrzés ott, ahol én voltam.
15/19 anonim válasza:
Ezt a faxságot megint az szívta meg, aki pl. automata kútnál szeretett tankolni.
16/19 anonim válasza:
#15 nyugodtan tankolhatsz automata kútnál.
18/19 anonim válasza:
Ha azt nézed,hogy 480,nem 720 literje,ez jó rendelet.
Lehajolnék-e egy húszforintosért?10-ből 9 biztosan.
Külföldi meg ne nyúzza a magyar kasszát.
19/19 anonim válasza:
Bevittem a forgalmit, de nem kellett elővennem. Megkérdezte a nő, hogy magyar-e az autó. Mondtam: igen. Elhitte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!