Támogatnád, hogy kilépjünk az Unióból és a NATO-ból
és 100%-osan az oroszokat támogassuk mindenben?
A kérdező szavazást indított:
30 szavazat
Hogy tehet fel ilyen kérdést, ezen még ő is kiakadt;
[link]
2022. máj. 26. 12:29
2/9 A kérdező kommentje:
1-es!
Én személy szerint nem támogatnám, sőt még inkább elhatárolódnék a keleti ideológiás országoktól. Az itteni válaszolókból kiindulva szimplán érdekelt, hogy a többség hogy gondolja. Rengeteg Putyin-fanatikus van ezen az oldalon...
igen. erre szavaztatok most egyétek is meg
2022. máj. 26. 12:37
Természetesen. Én azt sem értem hogy fordult meg bárki fejében is, ez a nyugat talpnyalás. Nyugat felől soha az életben erre jó idő vagy jó ember még nem jött. Ezeréven át pusztítottak és gyaláztak minket. Soha semmi jót értünk még nem tettek viszont rendkívül kártékonyak voltak. A nyugatnak köszönhetjük például Első Nemzetgyalázó Istvánt, aki német hadak által támogatva mészárolta amagyart, hogy hatalomra kerülhessen, aztán láthatod mit tett ezzel a nmezettel. Vagy a fideszt, aki a Soros alapítvány pénzén felhízlalt orbánt ültette a magyarok nyakára akitől kártékonyságon, lopáson és magyarirtáson kívül mást még nem kaptunk.
2022. máj. 26. 12:41
Érdekes Orbán gyalázását olvasni olyan személytől, aki potenciális fideszes moszkovita.
2022. máj. 26. 12:44
“Én személy szerint nem támogatnám, sőt még inkább elhatárolódnék a keleti ideológiás országoktól. Az itteni válaszolókból kiindulva szimplán érdekelt, hogy a többség hogy gondolja. Rengeteg Putyin-fanatikus van ezen az oldalon”
Ezt én is látom, naponta egyre több, ezeket nem érdekli agymosottak rendesen. Amíg az EUban/Natoban vagyunk addig jó, ha felmerül a kilépés, én aznap lelépek, gondolom te is? 🙂
2022. máj. 26. 12:50
2022. máj. 26. 12:50
Nem támogatnám. A natoból kilépést semmikép, és az aoroszok feltétel nélküli támogatását sem. Viszont a jelenlegi nyugati ruszofób háborús uszítást és gazdasági öngyilkosságot sem tudom semennyire támogatni. Magyarországnak a saját érdekei szerint kell cselekednie, ami a nato tagság, békeidőben az eu is, és az oroszokkal ápolt korrekt, kiegyensúlyozott viszony.
2022. máj. 26. 13:56
Egyértelműen nem támogatnám
2022. máj. 26. 15:49
Kapcsolódó kérdések: