Mit takar valójában a háborús vészhelyzet?
Figyelt kérdés
Kicsit tájékozatlan vagyok a témában, mintha a középiskolás történelem órákról rémlene, hogy tulajdonképpen a politikai döntéshozatalt rövidíti le? Mit jelent ez pontosan, hogy egy személy dönt mindenről most, mindenki más beleszólása nélkül? Tudtok hasonló eseteket amikor ez már megtörtént?2022. máj. 25. 15:09
2/20 anonim válasza:
"Tudtok hasonló eseteket amikor ez már megtörtént?"
2021-2022, Magyarország.
3/20 anonim válasza:
Igen az van amit a hasas mond tehát a diktatúra előszobája.A kedves fidesz szavazók majd felébrednek hamarosan:DDDDDD
Jókat röhögök rajtuk hogy mennyi eszük van🤭🤭
Közkívánatra akkor behívók jönnek és nem béke lesz hanem béka:DDD
5/20 anonim válasza:
3
Külföldről vered a csalánt? Mert itthon érint mindenkit, a nem fideszeseket is.
6/20 anonim válasza:
Azt, hogy bármikor lehet sorozni páváinkat és küldeni frontszolgálatra ha a haza megkívánja. Meg ha nem akkor is.
7/20 anonim válasza:
5-ös Semmi közöd hozzá hol verem hogy verjem az összes fiddernek alá az alávalót:DDDDDD
8/20 anonim válasza:
Orbán Viktor MO egyszemélyes ura.
9/20 anonim válasza:
Rendeleti kormányzást.
Olyan rendeleteket hozhat ami felülírja (vagy felfüggeszti) egyes törvények alkalmazását.
Nem kell eljátszania azt a színjátékot, hogy törvényjavaslat benyújt, parlament elfogadja kész, ámen.
Elég egy rendelet. Uff én beszéltem dakota törzsfőnök.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm #9, így már kiadja.
2022. máj. 25. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!