Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem zavarja a fővárosiak...

Miért nem zavarja a fővárosiakat, hogy a Gyurcsány-korszak tért vissza Budapestre Karácsony Gergellyel?

Figyelt kérdés

[link]

A cikk tényszerűen felsorolja, ráadásul ezek az emberek a bukott baloldal tartozékai.

2022. máj. 24. 08:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%
Nekik ez a jó....
2022. máj. 24. 09:11
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
Sőt a Fidesztálibok mindennapos hisztije szerint Budapest Mariupol 2.0
2022. máj. 24. 09:11
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Igazából ingyenes felcsúti iskolabuszokat kellene szerveznetek, hogy a budapesti gyerekek kötelezően lássák, hogy mily csodás a vidéki lét és, hogy hirül vihessék zorbánfóbiás szüleiknek, igy generációkon átivelve megoldódna ennek nemes népnek minden problémája! Legyen kötelező iskolai kirándulás Felcsútra!
2022. máj. 24. 09:56
 14/25 anonim ***** válasza:
20%

Mondhatnám vidéki emberként,hogy felőlem.... amíg az országot a Fidesz vezeti nincs baj....DE Budapesten is jobban szerepelt a Fidesz, mint várható lett volna, úgyhogy Karigeriről nincs jó véleménnyel a lakosság.

Vidéken már rég elkergették volna ezt a tesze tosza bocibárgyú szociológust.

De 2024 ben ő is repül!

2022. máj. 24. 11:01
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

"Budapesten is jobban szerepelt a Fidesz, mint várható lett volna, úgyhogy Karigeriről nincs jó véleménnyel a lakosság."

Nocsak!

A vártnál jobb szereplés lenne 18 egyéni választókörből 17-et elveszíteni? Furcsa logika.

Mellesleg, országgyűlési választás volt nem főpolgármesteri, úgyhogy az eredménynek semmi köze a főpolgármesterhez.

2022. máj. 24. 11:17
 16/25 anonim ***** válasza:
46%
15# kiforgathatod... de én a listán leadott szavazatokta gondoltam, nem a mandátumok számára...puff!!
2022. máj. 24. 11:18
 17/25 anonim ***** válasza:
57%
Azt mondjuk utálom mikor csúfolják szemben a felcsúti csüngőhasú törpével
2022. máj. 24. 11:29
 18/25 A kérdező kommentje:

Mivel szokták csúfolni? KariGeri nem csúfolás, az sem, hogy Gyurcsány embere.

Egyébként még senki olyannal nem beszéltem, aki egy kicsit is elismerné vagy alkalmasnak tartaná őt a feladatára. Az a néhány aki itt pozitívan nyilatkozik róla úgy lehet ő írja saját magáról. De valakik mégis szavaztak rá. Lehet, hogy ők azóta nem büszkék erre a döntésükre.

2022. máj. 24. 11:35
 19/25 anonim ***** válasza:
72%

Zavar, de nincs mit tenni. Mindkét oldal rossz, harmadik meg nincs. Nem is szavaztam egyikre se.

Azért tegyük hozzá, hogy Karácsony a főpolgármester, a tisztviselőket nem ő nevezi ki személyesen.

Van egy fővárosi közgyűlés.

"A cikk tényszerűen felsorolja"

Ez túlzás. A lényege a cikknek, hogy Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány.

A többi csak egy kis blabla, hogy átmenjen a lényeg.

2022. máj. 24. 11:51
 20/25 anonim ***** válasza:
39%

Rendben, viszont ha nem Karácsony lenne (remélem nem is lesz) akkor kicsoda?

Csak, mert ha elindítanak egy Fideszes bólogatót, azzal nem oldódik meg semmi, viszont Budapest újból Fideszes gyarmat lesz.

Persze Én egyikre sem fogok szavazni, továbbra is a Sétáló Budapest program mellett fogok kampányolni, de az emberek nagy része nem fogja ezt a programot támogatni (szerintem 2024-ben biztos nem kap többséget, max 15%), mivel nem tudják elképzelni azt, hogy Belvárosból Belvárosba még a wc-re is ne kocsival járjanak (tisztelet a kivételnek).

2022. máj. 24. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!