Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kedvemre váltogathatom a...

Ha kedvemre váltogathatom a szexuális orientációmat (genderfluid), akkor miért állítják az LMBTQ-k, hogy a gyerekek nem nevelhetőek át meleggé?

Figyelt kérdés
Ha a gender szerint én akkor vagyok meleg, leszbikus stb. amikor csak kedvem tartja, akkor ez egy gyerekre is érvényes kell legyen, viszont ezt tagadják. Miért?

2022. máj. 23. 23:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"Például heterók között is vannak olyanok, akik 30-40 éves korukig nem éreznek vonzalmat, nem lesznek szerelmesek, vagy nem érdekli őket a szex, egészen addig, ameddig nem találkoznak életük párjával."

Ez ritka nagy baromság. Akihez vonzódásod van azt egészen fiatal korodban felfedezed, már pubertás körül lehet tudni, hogy kik érdekelnek téged. Ilyen soha nincs, hogy valaki ennyire későn fedzi fel magában. Ezzel kb. azt a hülyeséget állítod, hogy minden emberben ott lapul egy b*zi, csak legfeljebb nincs ami előhívja... gondold ezt át...

2022. máj. 24. 00:28
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

"De a tudomány jelenlegi állása szerint léteznek olyan emberek, akik más neműnek érzik magukat, mint ami a biológiai nemük, és ez az életük során változhat."

Ezt nem értem én sem most. Mi az, hogy másnak érzi magát? Egy férfi honnan tudja, hogy hogyan érzi magát egy nő? Honnan tudja, hogy amikor nem férfinak érzi magát (?), akkor abban az állapotában pont nőnek érzi magát? Hiszen nem nő, sosem volt az.

Amúgy mi az, hogy egy férfi nem férfinak érzi magát? Mit érez olyankor, amikor férfinak érzi magát, és mit olyankor, amikor nem? Mi a kettő közt a különbség?

Csak azért fura ez nekem, mert én soha nem éreztem magam férfinak, habár az vagyok. Illetve, sosem tudatosult bennem, hogy én most féfinak érzem magam. Egyszerűen csak vagyok, a férfi nememmel, de ettől még nem tudom milyen az, amikor az ember férfinak érzi magát.

Nem arra gondolok, hogy macsósnak. 17 éves koromban, belőtt séróval az ujjatlan pólóban én is éreztem magam macsósnak. De az egy saját magamban szándékosan gerjesztett érzés volt, kellett a tinidiszkóba. Vagy ez lenne az, hogy férfinak érzem magam? De akkor meg én is genderfluid vagyok, hiszen reggel mikor kimászok a pizsamámban az ágyból, kócosan, a széttaposott papucsomban, egyáltalán nem érzem magam macsósnak, vagyis férfinak. Ebből gondolom, hogy a genderfluidság nem ezt a macsós érzést tartja a férfias érzésnek.

De akkor mit? Mit kellene éreznem nekem, férfiként, amikor azt akarom érezni, amit egy genderfluid akkor érez, amikor férfinak érzi magát?

2022. máj. 24. 01:31
 13/23 A kérdező kommentje:

12 na ez az. Kb. pont annyi erővel érezhti egy férfi nőnek magát, mint ahogy egy geteró melegnek.

Nagyon jól kifejtetted egyébként, jó lenne, ha erre válaszolnának a szakértők.

2022. máj. 24. 01:53
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Az egész genderelmélet - [link] | [link] - egy se füle, se farka, ellentmondásos zagyvaság.
2022. máj. 24. 02:38
 15/23 anonim ***** válasza:
39%
12-esnek: [link]
2022. máj. 24. 02:43
 16/23 anonim ***** válasza:
53%

#15 Olvastam, már korábban is linkelték (nem ennél a kérdésnél), de ebben én nem találtam választ a kérdéseimre. Nem ír arról, hogy milyen érzés egy genderfluidnak amikor férfinak érzi magát.

Lehet hogy én is érzem azt folyamatosan, mivel férfi vagyok. Csak mivel én nem vagyok fluid, sosem változik meg ez az érzésem, ezért nem is tudom, hogy én azt érzem.

Lehet, hogy így van, ennek nem zárom ki a lehetőségét. De akkor írja már le valaki, hogy mi is az, amit én tulajdonképpen folyamatosan érzek, csak annyira alapvető, hogy nem jut a felszínre, nem tudatosul bennem, hogy én azt most érzem...

Mint ahogy azt sem érzem, hogy van lábujjam. Egész addig nem érzem, nem tudatosul bennem, míg bele nem rúgok valamibe mezítláb, na olyankor azonnal tudom, hogy biztosan nagyon létezik a lábujjam. De egyébként nem, még ha figyelek rá, akkor sem érzem. Csak ha megmozdítom. De ugye akkor már változás történt benne, és tulajdonképpen ezt a változást érzékelem, amikor megmozdítom.

Ahhoz mimet kéne és hogyan mozdítanom, hogy ez a férfiérzet előjöjjön, vagy változzon? Vagy hogyan lehetne módosítani ezen az állandósult érzeten, hogy érezzem, hogy az most nincs, aztán meg megint lett? Lehet ilyet egyáltalán? (Persze valami nem visszafordíthatatlan módra gondolok.)

2022. máj. 24. 03:04
 17/23 anonim ***** válasza:
77%
A kérdezö okoskodása ott bukik el, hogy keveri a szexet meg a gendert (tehát a biológiai meg társadalmi nemet) és még ezt meg is fejeli azzal, hogy behozza a szexuális irányultságot meg a biszexualitást. Ez így egy nagyon nagy katyvasz.
2022. máj. 24. 05:23
 18/23 anonim ***** válasza:
20%

Hmm, ez ütős kérdés:D

Izzadnak is a homokosok.

2022. máj. 24. 06:48
 19/23 anonim ***** válasza:
47%
18! Nekem nem ütös kérdés! Csak nejed az! Jut eszembe, te eddig hányszor váltottál szexuális irányultságot?
2022. máj. 24. 07:21
 20/23 anonim ***** válasza:
17%

Én egyszer se, de nem is vagyok mentálisan offon, mint te.

Aki tegnap még kiskutya, ma meg már üzbég kályha.

2022. máj. 24. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!