Szimpatizálsz Hadházy Ákossal?
Igen.
Semmilyen pártnak nem vagyok a tagja, de a szimpatizánsa kb, de indexet, telexet, atv-t, n1tv-t néha neten fogyasztok.
Hadházy szerintem egy őszinte ember.
Rendben, akkor aki szimpatizál vele, hozzájuk lenne egy kérdésem.
Itt ez a poszt. Hagytam egy kommentet, amiben egy kérdést feltettem. Ezért le lettem tiltva, komment törölve lett. Valahogy így szólt
Donáth Anna, vagy Fegyőr nagyszülei számodra jelentenek problémát? Vagy ők jó kommmunisták, ha az ő unokáik elhozhatnák a demokráciát a Rózsadombról? Mert nem látom, hogy itt Donáth elvtárs posztolva lenne, aki nemhogy benne volt a központi vezetőségben (kb 100 legfontosabb embere ült ott a komcsiknak, akik uralták az országot), még a földművelésühyi minisztérium politikai államtitkára is volt, tehát ő is felelős azért, hogy az én dédapám családjának a kis darab földjét, egy két lovát és marháját, munkaeszközeit ellopták, amiért sose járt kárpótlás, hiszen 90et nem élte meg. Bár ha megéli, akkor se kárpótolták volna semmiért. Erről miért nem látok posztot elvtárs?
Szóval mivel hadházy Ákos nem válaszol a kellemetlen kérdésekre, kíváncsi vagyok, hogy a vele szimpatizálók (eddig én is szimpatizáns voltam a munkássága miatt, de a választások óta az állandó ajvékolás a csalás miatt elkezdte betelíteni a poharat, ez pedig a végső csepp volt. Ez is egy gazember) hogyan vélekednek erről az egészről?
Szimpatizálok Hadházyval, ezért reagálnék arra, amit írtál, kérdező.
Nos, alapvetően őt Varga Judit érvelése zavarta, hogy ha 3 M ember rájuk szavazott, akkor itt minden rendben van a jogállamisággal. És ezért rakta melléje, hogy a rendszerváltás előtt ennél sokkal többen és nagyobb arányban szavaztak a kijelölt jelöltekre, mégsem volt demokrácia. És akkor már melléje tette Varga Judit kommunista hírszerző apját. Nem az a lényeg, hogy bárki más (akár a Fideszből, akár máshonnan) milyen felmenőkkel rendelkezik. Az a lényeg, hogy V.J. érvelése hülyeség, egy kommunista apukával a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!