Igaz az, hogy az emberek nagy része irtózik az LMBTQ-któl, csak a terjedő nagy elfogadásosdi miatt divat szeretni őket?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 23:56
12/13 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt velük.... Egész addig, amíg a kedvenc Netflixes sorozataimba kontextusba nem illő módon bekerült az LMBTQ dráma, s szétrombolta egy jól felépített világ hangulatát a BLM drámával karöltve. Lucifer leszbi lánya és a rasszizmus ellen küzdő Isten már sok volt, a homoszexuális Jézus, terhes apa és a rasszizmus ellen küzdő La Casa De Papel jelenet meg a konzervatív karakterek sorozatokból való módszeres kiírtása ellenszevessé tette számomra az LMBTQ-t.
És felüdülés már, mikor egy sorozat nem akar erkölcsi és politikai leckéket osztogatni nekem az élet más területein is (nem csak az alkotás fő üzenete szerint).
13/13 anonim válasza:
Szerintem elfogadhatatlan amit kihoztak az lmbtqból.. és nem tudom elképzelni hogy most boldogabban él tőle bármelyik lmbtq ember. Az emberek többsége úgy volt vele hogy nem zavarják ezek az emberek, csak csinálják a 4 fal között. De most azzal hogy az étteremben kezdenek el b*ziskodni, azzal épp ellenhatást váltottak ki. De el tudom képzelni hogy nagy átnevelt szivárványvárosokban ez az ingerküszöb már nincs is. Vagy az emberek hallgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!