Milyen áldozatokat hoznátok magatokkal szemben Oroszország térdre kényszerítésére és Ukrajna megsegítésére?
Semmit.
És nem azért, mert nem vagyok hajlandó kilépni a komfortzónámból, hanem mert egyáltalán nem vagyunk érdekeltek ebben a háborúban. Bármilyen végeredmény megfelelő nekünk, csak abban vagyunk érdekeltek, hogy mihamarabb legyen tűzszünet, majd békekötés.
No de!
olvastam olyan hsz-t nem itt, máshol, hogy ő elél vizen és száraz kenyeren, csak legyen megállítva az orosz agresszió
ma felmentem a telex fb-jére és azon cikk alatt amiben arról volt szó, hogy az embargót Mo kizárásával kell megszavazni csupa helyeslő komment volt bárki megnézheti
"olvastam olyan hsz-t nem itt, máshol, hogy ő elél vizen és száraz kenyeren, csak legyen megállítva az orosz agresszió
ma felmentem a telex fb-jére és azon cikk alatt amiben arról volt szó, hogy az embargót Mo kizárásával kell megszavazni csupa helyeslő komment volt bárki megnézheti"
Csak a szájuk jár ezeknek a retardáltaknak! Példával még nem jártak elől. Áram lekapcs., nem lóháton járnak, satöbbi.
"olvastam olyan hsz-t nem itt, máshol, hogy ő elél vizen és száraz kenyeren, csak legyen megállítva az orosz agresszió"
Hát éljen! Lelke rajta.
Egyébként ezen mit csodálkozol? Az interneten a legbalabb szélsőségtől a legjobbabb szélsőségig lehet véleményeket olvasni, nyilván lehet mindenre példát találni.
Semmilyet.
Inkább megismertetném mindenkivel a valóságot.
Például hogy kik az ukrán nemzeti hősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!