A magyarság fennmaradásának egyetlen esélye, ha visszveszünk a haszontalan igényeinkből?
Sosem fogom megérteni azt a vesszőparipát férfi részről, hogy minél több felesleges lelenc kölyköt kell a világra fialni.
Az ok-okozati kapcsolatot sem érted teljesen: a félbarbár országokban nem a szegénység és a döngölt padló ELLENÉRE szülnek a nők, hanem ezek miatt a dolgok MIATT. Kilátástalanság van, a kitörésre nincs lehetőség, az egyetlen dolog amit tenni lehet, az a szülés.
Minél civilizáltabb a tarsadalom, annál inkább csökken a születésszám. Ha szerinted magyarorszag a világ legjobb életszinvonalu helye, akkor bizony nagy eséllyel nálunk is lesz a legkevesebb új pulya is. Ami nem baj, bárcsak a világon mindenhol így lenne.
Utódlás terén a nők ösztöne a fenntarthatóbb. Az ilyen "közösülni+szaporodni=az élet egyetlen értelme, a nő pedig ne akarjon mást, mint a kotonom lenni" egyenesen veszélyes.
Mindenki számára élhetőbb lenne ez a krva bolygó ha hallgatnátok a nőkre, ha azt mondják hogy nem akarnak szülni.
Ki a fszom akar az egyre fogyó erfőrrásokért, es munkákért versengeni egy olyan társadalomban, ami folyamatosan növekszik?
Legyen eszed. Amellett hogy a fiatalokban (pláne a nőkben) folyamatosan csökken a gyerek iránti vágy, amit ősember mentalitás firtatni, még a megszülető gyerekeknek is több lehetősége lesz az életben, ha nem egy zsúfolt társadalomban élnek, ahol minden második ember felesleges.
Kerdezonek igaza van. Engem is leugatnak itt az ertelmisegi horda, hogy 21 evesen szultem anyam hazaba, de en csak nevetek rajtuk 🥰
Senki se tudna meggyozni, hogy rosszul csinaltam😄
Es a fiamnak mindene megvan ami egy gyereknek kell 😎
Egyébként a gyámüggyel érvelő válaszolóknak igaza van.
Az én kiskoromban még nem annyira, de a 10+ éves unokatesómékhoz rendszeresen járt a védőnő, és fűbe-fába belekötött.
Édesanyámat akkor a mai világban hogy szétszednék... eleve olyan lakásba költözött a 90'-es években, ami már akkor vagy 20 éve felújítandó volt, de a magyar gazdaság óriási fejlődése valahogy azóta sem tette lehetővé a felújítást...
F
A világot a fogyasztás viszi előre!
Ha még ebből a picike igényünkből is leadunk, akkor valóban afrikai szintre süllyedünk! (nem sok kell már hozzá).
Sajnos orbán nyomor országot hagy maga után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!