Bill Gates megint egy új kamuvírussal akarja beeteni a népet?
Figyelt kérdés
Én biztosan nem adatom be magamnak a mérget2022. máj. 22. 12:01
1/7 anonim válasza:
Megint lehet netezni az ideggondozóban?
2/7 anonim válasza:
Igen, persze, kamuvírus XD Persze, a semmitől halnak meg az emberek. Észak-koreában nem oltottak be senkit, most meg annyi a fertőzött és a halott, hogy hiába vannak lezárások, akkor sem tudnak mit csinálni. Magyarországon pedig több mint a fele népességet beoltották, és lám, lezárások nélkül sincs tömeges halálozás. Most akkor hogy van ez? :) Egyébként én sem támogatnám a kötelező oltást, de ezzel a kamuvírusozásal hagyjad már az embereket. Ne itt trollkodj, mert elvisznek a gyíkemberek! :D
3/7 anonim válasza:
Amúgy szerintem a kérdező féle elmegyógy pozitív emberek tiszta depresszióba meg válságba vannak, hogy valamennyire lefutott ez a covid mizéria, és nincs miért egész nap hisztériázni az interneten hogy covid terror...
De még felkelhet az ő napjuk is egy jó majomhimlővel vagy akármi "kamuvírussal" és akkor újra lesz értelme az életüknek, hogy az interneten mártíromkodhatnak, hogy mennyire elnyomják őket.
5/7 anonim válasza:
A fertőzés ebben az esetben könnyen felismerhető.
Forró lehellet a tarkón és égő érzés a tomporban.
6/7 anonim válasza:
Igen. Egyre több ember jön rá, hogy a covidnak elnevezett náthával kapcsolatban szándékosan keltették a hisztériát, ezért kell valami új.
7/7 jeverezi válasza:
Én holnap megkerdezem haziorvosomat hogy mi a véleménye a majomvirusról.
Utanna döntök hogy felveszem e a himlo elleni védőoltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!