Az LMBTQ lobbi helyet az europai unionak nem lenne jobb ha az egézséges hetero kapcsolatot népszerűsítené?
"A hejesírásnácikat ménem vágják ki innest a geccibe?"
Van aki még fel is pontozza. Nem 0%-on van a gyökér.
"Ne gyertek nekem azzal h nem is létezik és csak a fidesz találta ki.tele van az internet videokkal.ez egy valos veszély hál "
Nem is tudtam, hogy az Európai Unió határozza meg, hogy mivel lehet tele az internet, vagy mivel nem.
A szóköz, vessző, pont, és a b után a következő b gomb, a nagybetűre váltó gomb, stb. szintén mind nem működik.
Az őszinteség nem működik nálad, és talán erre kellene téged ösztönözni.
De térjünk át a tartalomra. KONKRÉTAN hol volt példa arra, hogy óvodában meleglobbi tartott előadást arról gyerekeknek, hogy legyenek homoszexuálisok, vagy alakítsák át a nemüket?
Én erre egy példát sem tudok, mégis erről volt népszavazás, mintha ez lenne a nagy veszély.
Tévedés ne essék, én is szeretném óvni a gyerekeket, az ő védelmüket tartom a legfontosabbnak, DE sajnos ez a gyermekvédelmi törvény éppen csak egy hazugságon alapuló propaganda volt.
Ha a gyermekeket akarják védeni, akkor
- írják alá az Isztambuli Egyezményt!
- a btk.-ba tegyék bele, hogy a papoknak a tudomásukra jutott szexuális kényszerítés jelentése kötelező, mert jelenleg a papok fedezik egymást.
Nem mellesleg éppen a Fidesz módosította a törvényt, hogy 14 éves fiúval a beleegyezésével akár egy hetven éves férfi is szexeljen. Talán éppen a beleegyezési korhatárokon kéne változtatni.
Sorolhatnám még a gondokat, de falra hányt borsó.
Az internet mindenféle témával tele van, csak ész kell ahhoz hogy az ember szelektáljon közülük.
Az általad felhozott téma "népszerűsítését" a homofób, xenofób és úgy általában mindenféle fób kretének szajkózzák.
"ez egy valos veszély"
Szóval rád hatott, hogy ennyi tapasztalattal rendelkezel.
"tele van az internet videokkal"
Bár nem is csoda, ha folyton gay videókat nézel a neten.
Van még olyan ember, aki nem tudja, hogy a "gyermekvédelmi" törvény és népszavazás csak egy szokásosan terelés valami zavaros Fideszes ügyletről?
Teljes mértékben úgy, ahogy az USA-ban tették Texasban és Floridában.
Ez az egész gyermekvédelmi törvénymódosításnak egyáltalán nem a gyermekvédelem volt a célja, hanem az, hogy egy ellenségképet készítsenek, ami ellen küzdeni kell, és ami mozgósítja a lopásoktól és mindenféle botrányoktól bűzlő Fideszből kiábránduló fideszeseket, ill. ellensúlyozza a hiányukat, plusz lóvé a közpénzből kampányra.
Ennyi volt a célja, te meg be vagy hülyítve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!