Támogatjátok a budapesti köztársaság létrehozását?
A budapesti köztársaság ötlete egyre népszerűbb,már saját útlevelük,zászlajuk is meg lett tervezve.
♥️💛💙
♥️💛💙
Mi a véleményetek,támogatjátok?
Semmilyen formában nem támogatom az ország osztását!
Bár megnéznélek benneteket, hogy vergődnétek "független államként".
Mert ahhoz kicsit kompetensebb vezetőkkel kellene rendelkeznetek, nem ezekkel akiktől annyira odáig vagytok.....
"#10 szerinted Budapesten csak bölcsészek élnek? Nézd meg, hogy a Magyar GDP meggkora részét termeli Budapest."
10es vagyok, budapesti. Azok akik ténylegesen termelik a gdp-t, nem olyan hülyék hogy ebbe belemenjenek. Plusz nem "Budapest" termeli, hanem az ottlevő cégek, akik pattannának ha függetlenednétek, mert az egy új városállam lenne EU TAGSÁG NÉLKÜL.
És ezt nem fogjátok fel.
Na igen, ebbe kevesen gondolnak bele, hogy Budapest GDP nagy részét a szolgáltatások teszi ki, akik közül sokan országosak.
#4 amit most is: import kaját, kínából, EU-ból, stb.
#10 én sem vagyok belpesti, sem pedig bölcsész
Természetesen nem.
A város és vidék kölcsönös ellentéte pedig egyiknek sem áll érdekében, és az emberek 90%-át amúgy sem érdekli az egész. Tehát halvaszületett ötletről beszélünk, bár amúgy sem hiszem, hogy bárki is komolyan gondolta volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!