Majomhimlővel, azért már hajlandó lennél otthon maradni?
Ismert, hogy a COVID azért végzett akkora pusztítást a társadalomba, mert elégtelen volt az izoláció. Az emberek nem voltak hajlandó a vírustól biztonságot adó otthonukban hónapokat eltölteni szerte a világon. Ezt tanácsolták a szakértők és a kormányok számunkra.
Most megjelent a majomhimlő. Ez roppant kellemetlen látható tünetekkel is jár. Nézd meg a saját szemeddel milyen borzalmas tüneteket képes okozni [link] és már nyakunkon is a világjárvány
Így azért már otthon maradnál ugye? Fejlődőképes vagy?
Ja,bebetonozom magam a házba baszki:D
6 maszkot és 8 szkafandert magamra húzok és 2 pár gumikesztyűt🤦♂️
Ja és oltást is kérek vagy 3-at havonta:DDDDDD
Azért eszeteknél legyetek már emberek és nem kell mindent bevenni amit mondanak mert nem jót akar ám mindenki....
Én nem veszek részt ilyen butaságokban ahogy a covidban sem asszisztáltam és nagyon jól tettem már látom!!
Én a csirkehimlőt várom, ha az begyűrűzik ide, akkor itthon maradok, ha a szakemberek (pl. Merkely „nem lesz 4. hullám” Béla) arra kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!