Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberális, eltudnátok magyaráz...

Liberális, eltudnátok magyarázni, mi értelme van a szankcióknak, kiváltképp az olajembargónak?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy azt szeretnétek, ha Ukrajna megnyerné a háborút, de ezt úgyis meglehet oldani, hogy küldünk még több fegyvert, aztán majd saját maguk megvívják a saját háborújukat! Azt végképp nem értem, hogy mégis mi lenne a jó abban nekünk, ha bedőtenék az egész eu gazdaságát. Akkor hogyan fog zajlani a fegyverszállítás, ebbe nem gondoltok bele?
2022. máj. 21. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Hehehe már a magyarok is beálltak, Fideszesek már nem tudják hova is kell állniuk.

[link]

2022. máj. 21. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

A fidesz rezsim nem hajlandó fegyvert küldeni a gazdája feltartóztatására.

Amúgy meg a gazdasági embargó szavatolná a fegyveres konfliktus kialakulását az exszovjet putyin és a nato közt.

Orbán viszont instabilitást akar mert úgy zsarolhatja az eut, kiszolgálhatja putyint, és a zavarosba könnyebb halásznia.

Minden nap amíg népirtást követnek el az oroszok a szomszédunkba nő az élelmiszer inflációja, szóval aki az oroszoknak drukkol vagy pénzeli olajon át a népirtást tulajdonképpen ugyan olyan háborús bűnös mint putyin.

2022. máj. 21. 15:49
 3/7 Isti22 ***** válasza:
48%

Én azt nem értem soha, hogy miért gondolja a random Gyakorizó, hogy a "balliberális" (valójában jobboldali többségű) EU vezetésénél jobban átlátja a helyzetet.

Ami a konkrét kérdést illeti, ennyitől messze nem fog bedőlni az EU gazdasága, az oroszok viszont nagyon meg fogják sínyleni, különösen hosszútávon.

2022. máj. 21. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

"Szabályok lehetőséget adnak, hogy egy képviselő később tegyen esküt. Hadházy pedig pont be akarja tartani a szaályokat, hisz kért időpontot, szóval itt csakis a házmester okoz kárt azzal, hogy szabotálja egy megválasztott képviselő eskütételét."

Mert ezek ugyanazok a barmok akik a koronavírus válság közepén arról szavaztak hogy a férfiak szülhetnek.

2022. máj. 21. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én első kommentemet miért törölték ki?
2022. máj. 21. 23:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egész, hazaáruló ellenzèk az olajembargó mellett àll, ami miatt fizethetnènk, a hàromszoros, négyszeres àrat!
2022. máj. 25. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

Miért nem jelented fel őket hazaárulás miatt?

2022. máj. 25. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!