A balosok örülnek, hogy végre lakhatás szempontjából is felzárkózunk a nyugathoz?
Lassan tényleg ott tartunk, hogy a kapuk kezdenek bezárulni az átlagbérből élők előtt arra vonatkozóan, hogy valaha saját lakásuk, netán házuk lehet. Az ingatlanárak annyira az egekben vannak, hogy már az is örül, aki egy évvel ezelőtt tudott lakást venni horror áron, de még jó kamattal.
Jó dolog, hogy mi is arra tartunk mint Svájc, Németország, ahol a lakosság fele bérel, a másik fele meg rajtuk élősködik?
Fideszes szagot érzek.
Én április 3.-a után megfogadtam,hogy az a fideszes (legyen az rokon,haver,kolléga)
aki panaszkodik nekem a magas ingatlanárakra,magas bérleti díjakra,vagy a magas inflációra egy részt egy pillanatig nem fogom sajnálni,másrészt azt elküldöm a pitébe.
Úgyhogy kedves kérdező menj a pitébe.
Erre szavaztál,te ezt akartad,hát tessék remélem élvezed.
Lehet más politikát kellett volna a vezérednek és a bandájának folytatnia.
Fel építettek itt rengeteg stadiont horror árakon,aminek az egyetlen eredménye,hogy a FIFA 22-be oda került az FTC
Stadionokra kidobott közpénzt talán,megfizethető bérlakások építésére kellett volna költeni.
Máris megoldódott volna a lakhatási válság.
A baloldal évek óta mondja,hogy jelentős bérlakás programra lenne szükség.
Még Vona Gábor is( akit különben sose kedveltem)
Még ő is 2018 választásokkor azt mondta,hogy történelmi jelentőségű bérlakás programra építésére van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!