Mit tegyek, ha csalódtam a magyar társadalomban?
#7: Nem gondolom, hogy ott minden tökéletes lenne, az idegen környezettől is tartok picit, de a tanulás és tapasztalatszerzés viszont valóban tetszene.
#8: Ezzel most betaláltál, mert Romániában születtem 🙂
#10: Örülök, hogy pozitívan éltétek meg a váltást és jól érzitek ott magatokat.
Fogod és eltakarodsz németországba. Életed végéig sírni fogsz.
Muhhahahhaha..
"Menjél, jó lesz neked a londoni munkásszállón 5 pakisztáni meg bangladesi között"
Jó épp nem lesz neki, de majd szopik.
Hát nem is tudom. Én itthon is jól érzem magam. Szerintem ez hozzáállás kérdése. Igyekszem pozitívan állni az emberekhez, ezt a legtöbb viszonozza is.
Bármelyik más országban nem érezném otthon magam. Idegen környezet, idegen emberek, más szokások, más kultúra.
Próbálnám átérezni a helyzeted kérdező, de nem tudom.
Van, akinek bejön a külföldre költözés, és van, akinek nem. De szerintem országtól is függ, mert sokak szerint az USA-ba vagy Kanadába nem érdemes kiköltözni, de Nyugat-Európába igen.
Lehet beszélni a magyar viszonyokról, de külföldön se tökéletesek az emberek és nem gondtalan az élet ott sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!