#11. Itt szó sem volt LMBTQ lobbiról, csak egy óvoda kerítését festették le szivárvány színűre :D
Az a szomorú, hogy az LMBTQ propaganda még a szivárvány színt is kisajátította magának és saját "jelképének" tekinti, mikor óvodás korú gyerekek is nagyon szeretnek a különböző színekkel játszani.
Hihetetlen, hogy ennyire megbolondultak az emberek ebben a témában, hogy még azt sem képesek elhinni, hogy a társadalom 5-10%-a LMBTQ (mivel ebbe a biszexuálisok is beletartoznak, meleg férfiak, leszbikusok és transzneműek is). Ez már évek óta köztudott, erre itthon meg ilyen ötven évvel ezelőtti szóbeszédeket ismételgetnek, hogy 1% meg az alatti.
Van nekem saját életem. Mindenkinek a szexualitása az ő magánügye. Nem akarok mások magánéletével foglalkozni.
Ha meg az ovodákba akarnak bemenni amire szerintem még nem volt példa akkor meg tessék a teljhatalmu kormányunknak tenni valamit ezellen ne a beszéljenek róla hanem cselekedjenek mert bármit megtehetnek 2/3al. Szóval semmilyen szempontból nem értem hogy miért téma ez hacsak azért nem mert ezzel lehet hergelni az embereket olyan csoportok ellen akik válaszolni ugysem fognak a támadásokra és ugye addig sem kell a kormányzati teljesítménnyel foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!