Ellenzéki szavazók,sikerült feldolgozni a hatalmas vereséget vagy még mindíg a vereség hatása alatt álltok?
Az ellenzéki pártok jól láthatóan még mindíg meg vannak zavarodva,egymást hibáztatják és marakodnak.
A szavazóik is pánikba estek az első napokban,de azóta mintha csitultak volna a hisztérikus hangok és úgy néz ki rendezték soraikat.
Önök feldolgozták már az ellenzék végzetes kudarcát?
2#
Azért voltak "találkozók" erre vagy azért interjúztatják a sok szivárványost a telexék?
A liberálisoknak ez egy érvágás.
De, ami nekik rossz,az nekünk jó.
Nem hagynátok abba ezt a balliberálisozást?
Én tudom, hogy egyszerűbb összemosni, de az ellenzéki szavazók kis része csak liberális.
Nincs ma liberális politikai mozgalom Magyarországon!
A különböző hozzászólásokat olvasva NEM sikerült nekik.
Emlékszem, mekkora sztár volt az ismeretlen Isten MZP, mennyire nem volt probléma szerintük Gyurcsány, mennyire hitték, hogy a válságba és a pandemiába majd belebukik Orbán.
Már ódákat zengtek a majd megalakuló MZP kormányról és tagjairól..... hát aztán jött a villamos!!!
"Én tudom, hogy egyszerűbb összemosni, de az ellenzéki szavazók kis része csak liberális."
Lóf@szt.Miért vannak oda a migrókért meg a travikért?Miért agitálnak a határvédelem ellen?Miért ellenzik,hogy legyen lmbt propagandát blokkoló törvényt?
"Nincs ma liberális politikai mozgalom Magyarországon!"
Momentum?DK?PM?
Ők mik?Teljesen mértékben képviselik a nyugati mainstream ideológiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!