A hazai balosok miért éreznek késztetést a nyugati globális hatalmak kiszolgálására?
Az eddigis is világos volt hogy úgymond a "libbant" réteg könnyen manipulálható. Elöször LMBTQ propaganda/érzékenyítés,aztán migránsok,meg a "roma életek számítanak"cimű momentumos fa*Ság. Most meg ez a csicskulás az EU-nak az ukránokat illetőleg,amit biztos nem az USA íranyit a háttérből..
Egyszóval miért jó nekik ez az egyfajta szolgalét?,miért jó állandóan majmolni a nyugati devianciákat és abnormalitásokat?
(Nem,nem vagyok fideszes🖐️)
Ha ennyire ostoba de nem fideszes akkor mitanyánkos.
Ami csak egy fidesz 2.0
"amugy voltaképpen az EU-nak mi köze is Ukrajnához? jogilag semmi? akkor miért szankcionáljuk kvázi magunkat is? "
Ezzel gyakorlatilag beismerted, hogy még egy érettségis szintjén se vagy.
És Lengyelország lerohanásához mi közük volt a nyugati országoknak? Semmi, nem is segítettek és látjuk, hogy mennyire megérte megvárni, amíg Németország támadott meg mindenkit.
"Tudom hogy kényelmesebb a libbant ideológiák mentén sodródni de attól még nektek sem lesz jobb"
Amúgy most pont te érvelsz a sodródás mellett. Mert a sodródás jelenti azt, hogy valaki nem csinál semmit. Itt pont csináltak.
Nézd, tudom, hogy bonyolult neked ez a magyar, de próbálkozhatnál.
A kérdező azt hiszi hogy beírt 2 ritka szót és máris megvan a diploma.
Neki sír a szája a libbantok miatt. Pedig nem miattuk pusztul az ország.
"segítek nagyjából semmi közünk Ukrajnához"
Nem tudom, hogy mennyire kell értelmi fogyatékosnak lennie valakinek ahhoz, hogy ne tudjon olyan dolgokat felfogni, hogy ha nem bünteted meg a bűnelkövetőt, akkor megismétli a tettét.
Elárulodnád, mivel te pont ilyen értelmi fogyatékosnak tűnsz? :)
"Többszázezernyi ukránnak biztosítunk segítséget már ígyis."
Nem, neked és a magyar kormánynak ahhoz a segítség nyújtáshoz semmi közötök.
Volt egy civil megmozdulás, akik segítséget nyújtottak. Majd ha a fidesz csinál valamit, akkor beszélhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!