A 200 milliós adótartozást felhalmozó szegény Iványi Gáboréknak honnan lett pénze rádiót indítani?
Ki támogatja őket, és miért? Én is szeretnék rádiót indítani, de nem tudok, pedig még adótartozásom sincs.
1. Nagyon sokan önkéntesként, ingyen mennek segíteni neki.
2. kb. 40 000-en ajánlották fel az 1%-t Iványi Egyházának, mert látják, hogy végre egy egyház jóra használja a pénzt, segít vele a leginkább rászorultaknak.
3. Az adótartozást azért nem fizetik be, mert bírósági döntések mondják ki, hogy az állam tartozik Iványiék egyházának. Szégyen, hogy az adós államnak van pofája követelni attól akinek tartozik és még fenyegetni, NAV-osokkal zaklatni, bürokráciával sanyargatni is.
Teljesen hiteltelen már ez az ember: [link]
Tavaly még hittem neki és támogattam is az adóm 1 százalékával. De azóta rájöttem, hogy Iványi egy hamis próféta, folyamatosan azt a látszatot próbálja kelteni, hogy az állam célzottan támadja az ő egyházát és emiatt rengeteg pénzre van szüksége, különben tönkremennek és mindenki utcára kerül. Az eredmény az, hogy megkapja a civilektől a rengeteg támogatást és utána megint több pénzre van szüksége. Évről évre ugyanezt a forgatókönyvet használja és mindig bejön. Felmerül annak a gyanúja, hogy az adományként beérkezett pénz egy része nem a rászorulók ellátását biztosítja.
Most telesírja a sajtót azzal, hogy az MVM "fenyegeti" őket, hogy lekapcsolják az áramot és a gázt az intézményeiból, emiatt végtagok nélküli hajléktalanok fognak az utcára kerülni. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!