Hogy tetszik ez a Karácsony-interjú? Geri sokszor megvillantja benne a humorát.
"Budapesten viszont egy baloldali polgármesternek igenis ki kell raknia a szivárványos zászlót és bicikliutakat kell építenie."
"Szerintem jobban értem a magyar vidéket, mint az ellenzéki politikusok többsége."
"Szerintem még így is jobb lett volna, ha nyerünk"
"Az ellenzék kormányzóképességének jelei nálunk tehát láthatók"
Szerintem vakon van, mint Steve...
Alkalmatlan politikusnak!
"Nem csak a vidéket: az átlagembert. Irgalmatlanul elitista a magyar ellenzék. Intézményekről, struktúrákról, makróügyekről beszélünk állandóan. Nem arról, hogy ebben a faluban nincs háziorvos, hanem arról, hogy nincs egészségügyi minisztérium."
Abszolút egyetértek vele, és a választás másnapján nagyjából én is ezeket írtam MZP egyik posztja alá.
Az egyik fiatal, liberális beállítottságú barátommal szoktam politikáról vitázni, és ő pont ezzel szokott jönni, hogy látta a Partizánban, hogy míg 2010-ben valami 100 körüli háziorvosi körzetben nem volt orvos, addigra most már 600 körül van ez a szám. Mondom, oké, és? Ez a választók egy töredékét érinti ez, de amúgy kit érdekel?
Az átlagember, aki nem foglalkozik politikával, azt látja és érzi, hogy az ország élén egy tapasztalt politikus áll, egy erős csapattal, a fizetéss (mármint a sajátjáé, nem a tapasztalt politikusé :D) pedig gyarapodik. Ezt kell megérteni, hogy az ellenzék nem képes olyan alternatívát felmutatni, amiért egy bármely átlagos vidéki ember szavazna rá.
Mégis ki a döglött lőtéri kutyát érdekel vidéken mondjuk az, hogy kiálljunk az LMBTQ mellett, és lemenjünk a pécsi pride-ra kampányolni?
Meg kit érdekel az, hogy úgymond "diktatúra van" (ami amúgy nincs), mikor az embernek vannak lehetőségei, van munkája, van jövőképe?
Karácsony okos és tanulékony, és szerintem jól is csinálja a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!