Miért szólják le ebben az országban azokat (foglalkozástól függetlenül) akik kiállnak a saját érdekeikért?
Mindenki saját sorsa kovácsa.
Ha nincs szakszervezet, vagy olyan tökkel ütöttek, mint a PDSZ, akkod mit csináljon?
Fel kell mondani, elmenni máshova.
2#
Mindenki abból főz amije van.
Folytassuk még ezeknek a képmutó közhelyeknek a felsorolását?
3.
Mit javasolsz a tanárnak?
Én az embert,vat egyént nézem.
Más munkahely kell neki, hogy jobban éljen.
"Miért mondják neki, hogy menjen gyárba vagy másodállásba ahelyett, hogy szolidárisak lennének velük."
Árokpart
Most éppen azt kérdezed meg, hogy miért szólják le azokat akik kiállnak magukért. Hogy kerül akkor ide a szolidaritás?
Ha másoknak kell érte kiállni, akkor már nem magáért állt ki, csak panaszkodott és várta, hogy mások megoldják helyette a problémáját.
Mi köze az egészhez a másodállásnak?
Valamit túltoltál? Mert ennél értelmesebb kérdéseket szoktál kiírni. Nem tőled szoktak jönni a "bántottak engem akkor gyorsan megkérdezem miért teszi ezt mindig mindenki mindenkivel" kérdések.
12 év alatt olyan radikálisan ketté lett osztva az ország, hogy még 8-10 ember sem képes arra hogy összefogjon és azt mondja sztrájk.
Nemhogy még 100ak összefogjanak vagy más cégek dolgozói csatlakozzanak hozzájuk.
Mo n a sima bejelentéssel is gond van a legtöbb cégnél.
Olyan szintű megosztottság alakult ki ami vegleges.
De gondolom látod hogyan beszélnek pl a tanárokról itt az oldalon.
Pedig ők vannak 8 órát a gyerekeinkel. Ők tanítják meg írni olvasni. Úgyhogy én ledöbbenve olvasom amikor nem a hála és megbecsülés jön itt ki sokakból hanem semmirekellő naplopónak nevezik őket.
Felfoghatatlan.
Ahogy az is hogy az oroszoknak szúrkolnak sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!