Ha a cigányok autonómiát követelnének és megkapnák Észak-Magyarországot mit tennél? Elhagynád az országot? Vagy mást tennél?
Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 15:22
14/19 anonim válasza:
"Tehát.... Lecsípnének egy részt Magyarországból és megalapítanák.. mittudomén, Cigányországot.
És akkor ezért nekem el kéne hagynom Magyarországot? Hova mennék? Vagy mi? Én attól még Magyarországon maradnék, miért kéne elhagynom az országomat?"
Hát mert mondjuk éppen azon a részen laksz, amelyet lecsípnének nekik? Nem tudom, csak megpróbáltam belegondolni, mit éreznének az É-Magyarországiak egy ilyen hipotetikus helyzetben. Ha pont ott laknál, te laknál tovább ott?
15/19 anonim válasza:
"Ha a cigányok autonómiát követelnének és megkapnák Észak-Magyarországot mit tennél?"
Pezsgőt bontanék!! Ha az összes cigány odamenne és a magyarokat békén hagynák, táncolnék örömömben!!
16/19 anonim válasza:
Az kéne mégcsak h ilyen legyen inkabb tegyék oket egy szigetre
17/19 anonim válasza:
A sziget túl jó lenne nekik.... lőjék ki őket inkább a holdra
18/19 anonim válasza:
Éhen halnak. A sok pulya miatt gyorsan túlszaporodnának.
19/19 anonim válasza:
fegyveres konfliktusba kezdenék ellenük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!