A leendő kormányzati struktúrát bírálja a Mi Hazánk. Akkor most Toroczkaiék mégse fideszesek?
2022. máj. 17. 14:23
1/10 anonim válasza:
A szavazóik biztos nem fideszesek azt tudom.
2/10 anonim válasza:
Porhintés parasztvakítás nem kell bedőlni semminek sőt olyan nagyon sokat a politikával sem szabad foglalkozni
3/10 Dongaben válasza:
Én, mint állandó jobboldali szavazó, most először vagyok bizakodó. Ez a baloldali szöveg, hogy: 'A Mi Hazánk, a FIDESZ csicskája.", most erősen megdőlni látszik. Remélem, nem fogy el a lendület, mint a "Jobbik"-nál.
4/10 anonim válasza:
A libbant ajkú értelmiségieket úgysem tudod meggyőzni. Gyujcsány és a slepp biztos jobb alternatíva 🤷
5/10 anonim válasza:
Soha nem is voltak azok,jó reggelt kívánok okostojás baloldal.
6/10 anonim válasza:
Budaházynak van igaza, ő belülről látja egy videóban 2:25-től:
7/10 anonim válasza:
Majd pont egy köztörvényes bűnöző lesz a zsinórmérték
8/10 anonim válasza:
Érdekes eddig egy hős volt aki a fennálló hatalommal szemben nem riad vissza, most meg köztörvényes lett, mert nem azt mondja amit hallani akartok... fura népség ez a jobboldali radikál populista. :)
9/10 anonim válasza:
Egy nagyon szűk csoport tartotta hősnek amelyikkel tisztességes ember soha nem tudott azonosulni, és Magyarország szégyene, hogy jogi egyetemen taníthat egy olyan ember, aki a legfelsőbb bíróságon fülig érő szájjal tapsolt ennek a bűnözőnek.
10/10 anonim válasza:
Soha nem is voltak fideszbérencek és gyurcsánybérencek se. Személyesen ismerem T. Lászlót. Sose rajongott a Fideszért.
De hamarosan ad ki egy könyvet és abban egy csomó mindent leír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!