A Volner Pártot azért alakult Huxit Párttá, hogy a Fidesz leszalámizza a Mi Hazánk Mozgalmat?
Nem. Egyszerűen nevetséges Volner pártnak hívni egy pártot csak eddig nem jutott jobb Volnernek eszébe.
Most lett egy olyan téma amit rajtuk kívül senki nem támogat és ezzel esélyt látnak arra, hogy legalább az 1%-os támogatottságuk meglehessen ami kell az állami pártfinanszírozáshoz.
Szerintem indulni fognak az EP választáson is, egy Huxit nevű párttal az uniós képviselők megválasztásán, csak hogy a köztudatban legyenek.
Volnert amúgy korábban értelmes politikusnak tartottam, kár érte. De akár még be is jöhet nekik, ahogy az uniós bürokraták meg képviselők keverik a sz@rt, még eljöhet az az idő amikor sokan lesznek akik a kilépést szeretnék.
#3 "Én úgy látom a fidesz erőszakolta ki a jobbikból Völner, Dúró, és Toroczkay kiválasát, lehet zsarolással, pénzzel."
Ez már olyan súlyos fideszfóbia hogy érdemes lenne kezeltetni.
Neked tényleg mindenben csak a fidesz látszik? Ennyire lenézed a jobbikosokat és a többi politikust, hogy csakis azt tudják csinálni szerinted amit a fidesz akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!