Kormánypárti szavazóként szeretnéd ha itthon is Putyin-típusú államrendben élhetnél?
Figyelt kérdés
Néha lerohanna Magyarország egy-két országot, jól megvernék a rendőrök aki ellenzéki tüntetést szervezne vagy aki háborúnak nevezné ezt.2022. máj. 16. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, Orbán és Putyin rendszerében hiszek.
Nem, nekem ez már sok lenne autokráciából.
14 szavazat
1/5 anonim válasza:
Van, amiben jó Putyin.
Az illegális migráció és az lmbt kérdését hatékonyan kezeli.
Azt átlhetne venni.Illetve a külfokdről pénzelt civilszervezetek sem ugrálgatnak.
Ezeket átlehetne venni, de mást nem.
2/5 anonim válasza:
A kérdés marhaság, eleve nincs olyan, hogy "Orbán és Putyin rendszere"
3/5 anonim válasza:
Magyarország mondjuk nem rohanna le országokat, mivel ahhoz kicsi. Nem értem, hogy ennyi marhaságot összehordani.
4/5 anonim válasza:
Már megint egy korrekt szavazás. Kimaradt néhány lehetőség :
1. Orbán rendszerében hiszek, putyinéban nem. (én erre szavazok)
2. Putyin rendszerében hiszek, orbánéban nem. (a radikális oroszpártiaknak)
Elhiszem, hogy töltött kérdéssel akarsz hergelni, de így a színvonal olyan... Olyan alacsony, mint az ellenzéki pártoké.
5/5 anonim válasza:
Örülnének. Függetlenül attól, hogy mit hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!