Jók az új Orbán kormány miniszterei?
Figyelt kérdés
Hogy teteszenek?
Nekem Navrasics, Lázár meg Kristóf nem tetszik. A többi viszont jó a Köztársasági Elnökkel is:)
2022. máj. 14. 20:17
A kérdező szavazást indított:
igen jeles(5)
igen jó(4)
talán (3)
nem (elégséges 2)
14 szavazat
1/9 anonim válasza:
Elvtelen senkiházi rongy emberek.
2/9 anonim válasza:
1*
Se okotatás, se EÜ, se környezetvédelem, se sport.
3/9 anonim válasza:
Benkő Tibornak maradnia kellett volna
4/9 anonim válasza:
Nem jó, de a Fidesztől rosszabbat vártam, szóval elégedett vagyok
5/9 anonim válasza:
Magyarországon semmibe veszik az egészségügyet és az oktatást, egy hatalmas szégyen ez az ország.
6/9 anonim válasza:
Szar alakok ezek mind akik egy gerinctelen bandát szolgálnak!
7/9 anonim válasza:
Nem ők a leghülyébbek,ami már haladás.Ennél sokkal "jobb" képességűek is vannak arra fele...Szval a felhozatalhoz képest jók
8/9 anonim válasza:
Csák János neve meglepő, mert 20 éve elég viharosan távozott a MOL éléről. Ettől függetlenül szerintem jó lesz a mostani felállás, az EMMI megszüntetése is alap volt, mert az oktatás és az eü nem egy tárcába való.
9/9 anonim válasza:
Ezek tücskök - a szó minden értelmében.
Semmi érdemi változásra nem számíthatunk - sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!