Most akkor ez pofára esés a fideszeseknek, hogy Novák K. oroszellenes, míg. fidesz és a fideszesek oroszbarátok?
A fidesz szavazoknak ez pofaraeses! Novaknak igaza van.
Csodalkoztam hogy tudnak a fideszesek szeretni egy beteg diktatort aki bombaz mas orszagot. Milyen ember az ilyen?
Csalodtam emberekben. Novak Katalin gondolja jol, pedig nem vagyok fideszes
Putyin egy agresszor. O tamadta meg Ukrajnat es nem forditva.
8as. Xd
Ja. Azt fogjak mondani hogy ok mindig is az oroszok ellen voltak xd
Igazából ez nem feltétlen pávatánc. Egyszerűen muszáj az orbáni rendszernek kihátrálni Putyin mögül, de április előtt erre nem volt mód. Most, hogy az EP választásokig még 2 év, van idő a szavazóik agyát átkalibrálni oroszelleneségre. Annak idején az oroszbarát vonal beállítására is kellett némi idő, az eltávolodásra is kell. Várható volt, hogy Orbán lép az atlantisták felé, Navracsics visszatérése is ezt mutatja, csak a választások előtt erre nem volt lehetősége a túlbuzgó szavazótábora miatt, de most lesz idő.
Emellett ott van a Mi Hazánk is, akik pedig továbbra is tolhatják tövig az oroszbarát narratívákat, és az átállás miatt lemorzsolodó putyinfanokat nem a baloldali ellenzéki pártok, hanem fixen a Mi Hazánk fogja felszívni, ami jó a Fidesznek. Ki van ez találva. Nagyon nem vagyok fideszes, de ha tisztán szakmailag és nem morálisan nézem, nagyon komoly taktikai képessége van a NER-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!