Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történne, ha megszűnne a...

Mi történne, ha megszűnne a rezsicsökkentés és a többi hatósági ár? Hogy reagálnának az emberek?

Figyelt kérdés

2022. máj. 14. 07:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%
Ó, nagyobb a baj. Nem sikerül átlátni, hogy amikor bukóval kötelező eladni dolgokat, de muszáj készleten legyen (egyébként általában nincs, tehát megoldották már), akkor ráemelsz a haszonkulcsra minden máson? Aztán persze amikor kiépült a rendszer az üres cukros meg lisztes raklapokkal, akkor már nem veszel vissza az árból, főleg mert neked az üzemanyag se olcsóbb, mint ahogy a beszállítóidnak se. Próbálj már meg kiszületni abból a szatyorból, jó?
2022. máj. 16. 06:40
 22/35 anonim ***** válasza:
58%

Semmi újat nem sikerült leírnod, csak ugyanazt a bullshitet, ami már korábban is elhangzott. Meséld már el akkor, hogy a benzinkutak mi minden más haszonkulcsán emeltek, hogy sikerüljön ellensúlyozni a veszteséget?

2022. máj. 16. 21:00
 23/35 anonim ***** válasza:
61%
A benzinkutak szoptak, majd nagy nehezen kegyelmet kaptak, szatyorlakó barátom. Persze a Mol javára az egész, miért is nem vagyok meglepve... Légyszi, húzd ki a fejed a ronda ánuszodból, legyél itt, nem nehéz, mi is képesek vagyunk rá, pedig mi vagyunk a hülyék, tudod.
2022. máj. 16. 21:05
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
21: azon a benzinkutak buknak, ez nem fenntartható tartósan, hogy veszteséggel áruljanak dolgokat, mert bezárnak, kirúgnak dolgozókat emiatt, stb. Ezt is megfizeti valaki valahol, ha nem te, akkor más.
2022. máj. 16. 21:05
 25/35 anonim ***** válasza:
68%

Tehát a hatósági benzinárat nem az emberekkel fizettetik meg, köszönöm.

Én nem mondtam, hogy hülyék vagytok. Egyébként örülök, hogy az önkritika megy. :)

2022. máj. 16. 21:10
 26/35 anonim ***** válasza:
54%

Nem nagyon hallani, hogy tömegesen bocsátanák el a benzinkutasokat.

Egyébként ilyen alapon nincs is jó intézkedés, hisz akármit csinálnak azért valakinek valahol fizetnie kell.

2022. máj. 16. 21:16
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
#24-25 De jó, hogy sikerült negatív előjellel értelmeznetek, amit írtam! Sok volt az alfahír, tökfejek?
2022. máj. 16. 22:01
 28/35 anonim ***** válasza:

Mármint hogy érted, hogy negatív előjellel értelmezzük? :)

2022. máj. 17. 00:01
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Iratkozz be általánosba szerintem!
2022. máj. 17. 06:41
 30/35 anonim ***** válasza:
41%
25: a benzinkút tulajdonos nem ember? Az ott dolgozó nem ember? Valaki mindig fizet, azon örömködni, hogy most éppen mástól vesznek el, nem épületes dolog, mert legközelebb tőled vesznek majd el, hogy másnak adjanak.
2022. máj. 17. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!