Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor szégyent hoz...

Orbán Viktor szégyent hoz Magyarországra?

Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
#9 Igen, röhögnek rajta és a magyarokon is, hogy egy elmebeteg irányit mindent. Lol
2022. máj. 17. 10:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Itt külföldön nem ezt tapasztalom. A nyugati politikusok véleménye legtöbbször semmiben sem egyezik a nyugati átlagemberek véleményével. Legalábbis ezt tapasztalom itt.

2022. máj. 17. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg Orbánnak köszönhető, hogy végre tudja egy átlag külföldi, hogy mi az a "Hungary""

De nem pozitív értelemben. :))

2022. máj. 17. 12:45
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 Mindenhol vannak hülyék, te pont őket fogtad ki.
2022. máj. 17. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Hogyne. Mindenki aki nem liberális csakis hülye lehet, nem?

Vagy ezt egy hozzám hasonló mucsai (tehát nem belpesti) kőbaltával szaladgáló neandervölgyi ősember nem értheti?

2022. máj. 17. 14:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem állítottam ilyet, ezt te mondod csak. Orbánék semmit nem képviselnek, oda hajlik ahonnan több hasznot remél, és azt mondja amit az emberek hallani akarnak, aki ezt támogatja az tényleg ostoba. Én sem vagyok Pesti egyébként.

2022. máj. 17. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Viszont nem mindenütt olyan ősember-szintű törzsi gondolkodásúak az emberek mint Magyarországon, azaz nem mindenütt a politikusairól írnak le egy országot.

2022. máj. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!