Ez nem olyan, mint egy tömött villamos, hogy ha egy fel akar szállni, akkor valakinek előbb le kell szállnia. Meg nem is úgy, hogy ha valaki leszáll, akkor muszáj valakinek felszállnia...
2022. máj. 12. 20:35
2/16 anonim válasza:
Én azt támogatnám, hogy aki ki akar lépni az EU-ból, az tegye meg egyénileg mind, és költözzön Csukotkára, de minél előbb.
2022. máj. 12. 20:38
3/16 anonim válasza:
Most ez viccesnek tűnhet így leírva, de nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez lesz a forgatókönyv. Nem konkrétan a helyünkre, de ez megint jó alkalom lesz az EU-nak, hogy köpködjék Magyarországot és biztos vagyok benne, hogy árulónak fognak minket titulálni a huxit után. Az ukránokat meg amúgy is imádják mostanában, így őket hősnek fogják beállítani, hogy pótolják az általunk keletkezett űrt. Tehát hivatalosan nem váltani fogjuk egymás helyét, de eszmeileg így lesz tálalva.
2022. máj. 12. 20:39
4/16 anonim válasza:
Ukrajna belépésével az EU csődbe menne, azt a németek, franciák sem fogják megszavazni.
Egyenlőre Magyarországon sem téma az EU-ból kilépés, de ha úgy is lenne, nem a kilépő országnak kell beszavazni egy másikat maga helyett.
2022. máj. 12. 20:43
5/16 anonim válasza:
"hogy pótolják az általunk keletkezett űrt"
Akkor a britek kilépésével keletkezett űrrel mi van?
2022. máj. 12. 20:44
6/16 anonim válasza:
Nem nagyon izgatna, felőlem még egy afrikai országot is bevehetnek ha akarnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!