Mi az oka, hogy Bp-en még mindig a balliberális emberek vannak többségben?
Figyelt kérdés
Nézegettem a választási adatokat. Nos, nagyon jó a helyzet. A vidéki eredmények üdítőek. Bp-en is sokkal reálisabban látják az emberek a világot, mint négy éve. Szemmel látható mindenhol a fejlődés. Viszont valamiért Bp-en még mindig az alternatív valóságban szeretnek élni többen. Vajon miért lehet ez? Kényelmesebb a kék pirula, mint a piros valóság?2022. máj. 12. 08:19
21/23 anonim válasza:
19es ebben szerintem mindenki nagyjából egyet ért, de kicsit más lenne az ország, ha nem arról kellene népszavaztatni, hogy akarod, hogy meleg legyen-e a gyereked, hanem inkább arról, hogy mit gondolsz a többkulcsos adórendszerről, vagy az oktatási, eü reformról stb... stb... ebből van ele, annak, aki nem rájuk szavazott!
22/23 anonim válasza:
A fővárosban a fiatalok élnek.
Más vilagszemlelet, elképzelés, nagyobb tájékozódási felület.
Sokkal inkább nemzetkoziek, mint a vidékiek.
23/23 anonim válasza:
Én vidéki vagyok és liberális!
Amíg Orbán nem hülyült meg, ő is liberális volt - a csapatával együtt!
Aztán szegénynek elmentek otthonról, és ilyen illiberális agyrémei lettek, a sok nyaligátor meg követte őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!